×

Politic-Social

Vivian Jenna Wilson isi face praf celebrul tata, Elon Musk: se enerveaza foarte usor si este...

Vivian Jenna Wilson isi face praf celebrul tata, Elon Musk: se enerveaza foarte usor si este narcisist

26.07.2024, 12:20 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Intr-un interviu exclusiv pentru NBC News, Wilson a respins relatarea tatalui sau, spunand ca nu l-a inselat in niciun fel si ca Elon Musk stia ce face atunci cand a fost de acord cu tratamentul care necesita acordul parintilor.

Fiica de 20 de ani a spus ca Musk nu a sustinut-o niciodata si ca ea si fratii ei au fost ingrijiti de mama sau de bonele: "Era rece. Se enerveaza foarte usor. Este indiferent si narcisist".

Wilson a dus lucrurile mai departe, sustinand ca, atunci cand era mica, Musk a chinuit-o pentru ca arata trasaturi feminine si a fortat-o sa para mai masculina.

"A fost crud. Cand eram in clasa a patra, am facut o excursie si nu stiam ca de fapt era doar o reclama pentru una dintre masinile lui. A strigat la mine", povesteste tanara.

Din 2022, Elon Musk a inceput sa vorbeasca despre asa-numitul "Woke mind virus". Woke deriva din expresia "Stay Wake" care inseamna literal "a ramane treaz".

O figura de stil care a intrat in Oxford English Dictionary, indicand o persoana "atenta la discriminare si la nedreptatile rasiale sau sociale".

In lumea conservatoare, "woke" capata un sens negativ. Musk isi explicase viziunea intr-un interviu, sustinand ca "woke" se traduce prin suprimarea libertatii de exprimare.

In 2022, odata ce a implinit 18 ani, Wilson a cerut unui tribunal din California sa-si schimbe numele in Vivian Jenna si sa poata folosi numele de familie al mamei sale, scriind in documente ca nu mai locuieste cu tatal ei biologic.

Dupa interviul lui Musk cu psihologul si comentatorul conservator Jordan Peterson, Wilson a comentat cuvintele tatalui sau pe Treads: "Nu stie cum eram in copilarie, pentru ca pur si simplu nu era acolo.

In scurtul timp in care a fost prin preajma, am fost necontenit hartuita pentru ca sunt feminina si ciudata. Cred ca asta spune multe despre cum vede el oamenii si copiii, in general".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare