×

Accesează
contul existent

Burse

Bursa. Mai sunt cateva zile pana la inchiderea perioadei de vot in programul BVB Arena. Publicul va...

Bursa. Mai sunt cateva zile pana la inchiderea perioadei de vot in programul BVB Arena. Publicul va alege trei dintre cele 15 finaliste ale editiei din 2024

25.07.2024, 18:18 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Pe 31 iulie se incheie etape de vit in cadrul programului BVB Arena 2024, iar publicul va alehe trei dintre cele 15 companii finalist ale editiei din acest an. Au fost 440 de nominalizari, dintre care 409 valide, iar dintre acestea au fost selectate 50 de companii semnifinaliste in prima etapa a programului.

"Etapa de selectie, ca de fiecare data, a fost o provocare pentru membrii comitetului de nominalizare. Cea mai mare pondere din totalul semifinalistelor o detin companiile din IT&C, cu 14%, insa la egalitate avem si companiile din industria prelucratoare", spune Ana Maria Neatu, manager de proiect BVB Arena, pentru ZF.

Din 8 iulie pana pe 31 iulie, publicul poate alege, prin vot pe www.bvbarena.ro , trei dintre cele 15 companii romanesti finaliste ale editiei BVB Arena 2024. Programul BVB Arena, derulat din 2017 de catre Bursa de Valori Bucuresti, a depasit 1.500 de companii inscrise in program. Fiecare editie a atins noi recorduri in ceea ce priveste interesul fata de program.

Cele 50 de companii semifinaliste BVB Arena 2024 sunt Abund Berry, Ivatherm, Alezzi Beach Resort, Lensa.ro, Apemin Tusnad, Mavericks Ads, Astra Vagoane, Mindit Services, Autonom, Misavan, Barleta, Moldovan Carmangerie, Benvenuti, Naturleg Organic Farming, BlueSpace Technology, Nomaad Container, Bookzone, Perla Harghitei, Boromir, Plasmaserv, Christian Tour, Plimob, Cloudage IO, Quartz Matrix, Constructii Erbasu, Qwerty Key, Edus Platform, Scandia Food, Ellisium Center, Siteclick, Eturia, Smart ID Dynamics, evoMAG, Sofiaman, Ferma Cu Omenie, TEDas Coffee, Flip.ro, Tema Energy, French Revolution, Top Resorts, Golden Fish SRL, Traditii Din Natura, Graphtec Design, Transilvania Nuts, Grupul de firme Safir, Trend Furniture, Iona Woman, Tucano Coffee, IT Genetics si Yobi Manufacturing.

Cele 15 companii finaliste in editia BVB Arena 2024 vor fi anuntate public in cadrul Galei de Premiere din toamna. In perioada octombrie-noiembrie 2024 programul BVB Arena prevede o etapa de mentorat la care vor putea participa companiile finaliste si semifinaliste, companii nominalizate in editia curenta sau care se inregistreaza in platforma programului.

In cursul anului 2024, derularea proiectului este "Powered by" CEC Bank, sprijinita alaturi de partenerii: BRK Financial Group, European Bank for Reconstruction and Development, Banca Transilvania, BT Capital Partners, Goldring, Forvis Mazars, BNT Attorneys, Termene.ro, Propaganda, impreuna cu sustinatorii Autoritatea de Supraveghere Financiara, Institutul de Studii Financiare (ISF), Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR), Romanian Business Leaders (RBL), Envisia, Camera de Comert si Industrie Germana si Digi24.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare