×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Orange Content Lock

Incepând cu data de 16.09.2013, Orange România, aduce o aplicatie noua care doreste sa ajute parintii sa isi protejeze copii in mediul online.

Orange Content Lock este o aplicatie din cadrul programului Orange Care, oferita in parteneriat cu Bitdefender, pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cu functii principale ca monitorizarea si filtrarea de continut.

Serviciul se adreseaza parintilor care vor sa isi protejeze copiii in mediul online.

In aplicatia Orange Content Lock vei avea posibilitatea sa monitorizezi si sa filtrezi apeluri, SMS-uri, functii telefon si pagini de internet, sa monitorizezi activitatea Facebook, sa primesti rapoarte si alerte sau sa setezi intervale de timp pentru acces la internet de pe telefonul la care are acces copilul tau.

Monitorizarea Facebook-ului, il va ajuta pe parinte, sa fie la curent cu noutatile pe contul copilului, la cererile noi de adaugare de prieteni, a comentariilor, pozelor si filmuletelor si asupra setarilor de confidentialitate.

Cu monitorizarea sau blocarea SMS-urilor si apelurilor, parintele va putea sa blocheze toate contactele suspecte pe dispozitivele mobile ale copiilor.

Content Lock poate impune restrictii de timp, permitând astfel navigarea pe internet doar intr-un interval orar stabilit de parinte.

Functia de blocare pagini web si aplicatii, ii va da parintelui acces la blocarea aplicatiilor si/sau a paginilor web, asfel copilul va naviga in siguranta deplina pe internet si parintele va fi linistit.

Utilizarea Orange Content Lock de catre parinte se face prin asocierea dispozitivului copilui la contul sau online Orange, autentificandu-se din aplicatie. Daca parintele nu are cont online, isi poate crea unul, selectând butonul corespunzator. Aplicatia Orange Content Lock se va instala pe telefonul copilului, iar la date de autentificare se vor trece datele contului online Orange. Copilul nu are cum sa dezactiveze aplicatia din setarile telefonului sau din aplicatie, decât daca cunoaste datele de autentificare din contul meu Orange.

Parintele poate vizualiza rapoartele si poate crea reguli de blocare in interfata online a serviciului Content Lock, accesibila din contul sau Orange sau se poate autentifica in pagina https://orangesecurity.bitdefender.ro cu nume de utilizator si parola contului online Orange.

Parintii, prin intermediul acestei  aplicatii, pot asocia mai multe  dispozitive cu Android la acelasi cont Orange, pentru fiecare copil in parte, activând optiunea Orange Content Lock pe numarul fiecarui copil sau activând / migrând la un abonament Junior numerele copiilor, deoarece acest abonament are accesul inclus la aplicatia Orange Content Lock.

Raspuns din: 10-10-2013
Voturi: