×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Care sunt functiile browserului de internet de pe iPhone 4?

Pentru a naviga pe internet, selecteaza din meniul principal optiunea “Safari”:

  

In cazul in care vrei sa salvezi o adresa de internet accesata, trebuie sa apesi pe simbolul “+” din partea de jos a ecranului:

 

Si de aici poti selecta fie “Add Bookmark” si astfel adresa va fi salvata in lista de bookmark-uri sau poti

selecta “Add to Home Screen” si va aparea o noua iconita pe ecranul principal al telefonului cu numele pagini respective de internet:

 

 

In cazul in care doresti, poti avea mai multe pagini de internet deschise in acelasi timp. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi pe simbolul cu 2 patrate din partea de jos a ecranului:

 

Si apoi sa selectezi “New page” :

 

 

Daca vrei poti mari o anumita portiune din pagina de internet deschisa.  Pentru a mari trebuie sa atingi ecranul telefonului cu 2 degete si sa indepartezi cele 2 degete unu fata de celalalt:

 

Daca vrei sa revii la o pagina de internet pe care o aveai deschisa de mai devreme, trebuie sa apesi pe simbolul cu cifra “2” din partea de jos a ecranului :

 

Si aici trebuie sa navighezi intre paginile deschise prin glisarea pe ecran cu un deget de la stanga la dreapta sau invers:

 

Dupa ce ai ajuns la pagina dorita apesi pe butonul “Done” :

Raspuns din: 23-09-2010
Voturi: