×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum instalez modemul Huawei E160E pe Windows 7 ?

Raspunsul oferit anterior pentru aceasta situatie este: Iti recomand sa setezi compatibilitatea programului Internet Everywhere cu Windows Vista, service pack 1. Si mai exact, pe iconita Internet Everywhere de pe desktop dai click dreapta, selectezi Proprietati, apoi sectiunea Compatibility, bifezi optiunea "Run this program in comptibility mode for" unde selectezi Windows Vista SP1 si mergi mai jos unde bifezi "Run this program as an administrator".

 

Mai trebuie facuta o mentiune. Acesti pasi se realizeaza inainte de instalarea efectiva a aplicatiei Internet Everywhere pe fisierul .exe care se ruleaza ulterior pentru instalarea aplicatiei. Daca ai efectuat corect acesti pasi si nu functioneaza, poti incerca sa utilizezi versiunea 8.0.7 a aplicatiei, pe care o regasesti in raspunsul postat aici In cazul in care nici astfel nu functioneaza este posibil ca sistemul de operare sa aiba o problema si sa trebuiasca reinstalat.

Raspuns din: 05-01-2011
Voturi: