×

Accesează
contul existent

Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu ma pot conecta dupa ce am efectuat setarile?

Buna. Am primit mesajul si am incercat sa fac setarile, dar nu se activeaza pachetul de date, chiar daca am incercat. Apoi am incarcat din nou creditul ca sa am sa sun la 484. Am vb cu un operator care mi-a zis sa stau 10 min, apoi sa inchid si sa deschid din nou telefonul, timp in care face ea setarile. Am facut conform sfatului, dar tot nu ma pot conecta. Ce sa mai fac, pt ca nu as vrea sa tot incarc, sa vb cu operatorii. multumesc

Raspuns din: 24-01-2012
Voturi:

Daca setarile sunt facute corect trebuie sa mai verifici ca serviciul de internet sa fie activat din telefon. Disponibilitatea serviciului se verifica din Settings>>Wireless % Networks>> Mobile networks>> Use packet data sa fie bifat.

Raspuns din: 24-01-2012
Voturi:

Daca tot nu te poti conecta, inseamna ca ceva in setarile de pe telefonul tau este efectuat eronat. Este singurul motiv pentru care nu poti sa te conectezi la internet. Incearca sa verifici profilul de setari.

Raspuns din: 24-01-2012
Voturi: