×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce raman fara internet Orange dupa ce folosesc internet WiFi?

Salut. Am intalnit exact aceasta problema la telefonul meu. Pur si simplu conexiunea 3G a disparut si nu ma mai puteam conecta la net prin Orange ci doar daca activam WiFi. Am incercat toate setarile posibile si imposibile si nu am reusit nimic. Apoi am avut o idee fantastica: power off and then power on the phone. Si a mers. Sper ca te ajuta raspunsul meu. Da un semn daca a mers si la tine.

Raspuns din: 31-05-2011
Voturi:

Android deconecteaza automat transferul de date (GPRS/EDGE/3G/etc) in momentul cand activezi Wi-Fi si il reactiveaza atunci cand ai inchis Wi-Fi, sau cand nu exista nici o conexiune de Wi-Fi activa. Nu exista nici un motiv sa le ai pe amandoua activate. Nu ai cum sa decizi pe care conexiune sa functioneze o aplicatie si pe care cealalta.

Raspuns din: 09-12-2010
Voturi:

Am verificat aceasta functie mentionata de dumneavoastra si este bifata. S-a conectat intr-adevar la reteaua de internet Orange, dar fara ai face vreo setare anume, ci pur si simplu "aleator" (mi-am dat seama in momentul in care am primit un e-mail fiind undeva in oras fara acoperire wi-fi). A intervenit aceeasi problema  dupa reconectarea si dezactivarea functiei wi-fi. Mentionez ca sistemul de operare este Froyo si nu folosesc nici un fel de Ap on/off.

Raspuns din: 06-12-2010
Voturi:

In momentul in care dezactivati functia Wi-Fi telefonul ar trebui sa se conecteze automat la reteaua mobila Orange.

 

In cazul in care acest lucru nu se intampla si aveti Android 2.2 pe acest telefon verificati ca in Menu - Settings - Wireless and Network - Mobile Networks optiunea Use packet data sa fie bifata.

Raspuns din: 06-12-2010
Voturi: