×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

IPhone 4 de la Orange are probleme cu semnalul?

Ca sa poti evita asemenea probleme iti recomand un bumper. nu versiunea originala apple cu spatele transparent, nu e bun de nimic, cumpara husa de silicon ce acoper telefonul in intregime (evident nu si ecranul) si nu o sa ai probleme, la mine merge perfect, au la orange la shop si e ieftina. pentru ecran iti recomand folie.

Raspuns din: 18-07-2011
Voturi:

Salut,

Apple desfasoara la nivel mondial o campanie in urma discutiilor referitoare la eventuale probleme cu antena la iPhone 4.

Programul de inlocuire a iPhone in cazul in care clientul este nemultumit de calitatea iPhone.Prin acest program orice utilizator ar putea returna iPhone-ul primind banii platiti inapoi.

Acest program este desfasurat de catre Apple si nu de catre Orange Romania. In cazul in care doresti mai multe informatii despre acest program, poti apela la numarul de Contact Apple Roamnia : 0800 894847 .

Raspuns din: 06-10-2010
Voturi:

Problema de semnal nu are legatura cu Orange. Chestia este ca in momentul in care faci telefon subtire nu se poate sa pui prea multe. Ce antena crezi ca poate avea acel telefon?

De ex cei de la Samsung au ales intre antena gsm si difuzor pt muzica au ales difuzor.

Raspuns din: 02-01-2011
Voturi: