×

Dacă sunt client Orange Romania Communications, cum pot accesa în Orange TV Go canalele și filmele disponibile cu oferta mea?

Pentru a avea acces în Orange TV Go la conținutul disponibil cu oferta ta, este nevoie să îți creezi un cont alias aici pe care să îl asociezi cu abonamentul tău. Orice modificare ulterioară a datelor tale se va face în acest cont.

Pentru a-ți crea un cont alias, urmează pașii de mai jos:

1. Creează-ți un cont My Orange Fix aici și adaugă codul de client Orange România Communications în contul tău. Codul de abonat este disponibil pe factura ta Orange.
2. Intră în secțiunea “Servicii” din contul tău My Orange Fix și selectează ramura Orange TV Go (vezi imagine 1).

3. Selectează “Administrează aliasuri”, alege adresa de e-mail cu care vrei să folosești serviciul Orange TV Go și asociaz-o cu contul tău alias (vezi imagine 2 și 3).

4. După ce ți-ai creat contul alias, te poți autentifica pe tvgo.orange.ro și în aplicația Orange TV Go disponibilă pentru telefon și tabletă cu adresa de email și parola setate pentru contul alias și poți accesa in ziua urmatoare canalele TV și filmele disponibile cu oferta ta

Ți-a fost de ajutor informația?
5 din 5 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne