×

Unde pot să-mi actualizez datele?

Pentru ca să fie cât mai simplu pentru tine să efectuezi actualizarea datelor, îţi punem la dispoziţie mai multe canale. Alege-l acum pe cel mai potrivit pentru tine.

  1. În aplicaţia mobilă Orange Money și apasă pe iconița cu imaginea ta de profil. Aici, alege Cont > Date personale. Modifică datele acolo unde crezi că este necesar și apoi apasă butonul Actualizează datele. Durează doar 1 minut să faci o poză documentului si un selfie si sa confirmi/completeze datele necesare (doar pentru cetateni romani)
  2. Prin mail la adresa contactorangemoney@orange.com: dacă din anumite motive nu poţi accesa aplicaţia, trimite-ne un mail cu solicitarea ta şi documentele aferente.
  3. Cu ajutorul Serviciului Clienţi: fie apeland numărul 300, tasta 2 – Serviciul Orange Money (gratuit) sau la 0374 300 300 (tarifat normal conform abonamentului de servicii de comunicaţii electronice aferent numărului tău) sau prin secţiunea Contact din aplicatia mobila, opţiunea Scrie-ne;
  4. Într-un magazin Orange: cu actul tău de identitate. Reprezentantul vânzări îţi va adresa întrebările aferente.
Ți-a fost de ajutor informația?
284 din 292 de persoane au considerat că acest articol a fost util

Caută răspunsul la întrebarea ta și discută cu membrii comunității


În Comunitatea Orange găsești răspunsuri oferite de clienți, participi la discuții și faci schimb de idei și experiențe.

Întreabă comunitatea Contactează-ne