×

Accesorii

AOC U27B3CF: monitor 4K cu conectivitate USB-C pentru acasa sau la birou

AOC U27B3CF: monitor 4K cu conectivitate USB-C pentru acasa sau la birou

25.07.2024, 14:16 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

AOC prezinta noul model AOC U27B3CF, un monitor cu rezolutie 4K si o diagonala de 27¬ (68,6 cm), care ofera conectivitatea USB-C usor de utilizat. Conceput pentru utilizatorii de acasa, profesionisti din diverse domenii sau persoanele creative, acest monitor ofera flexibilitate si functionalitate, propunandu-si sa devina un nou standard pentru eficienta locului de munca.

Claritate ridicata si conectivitate moderna

Cu un panou IPS de 27 inci, rezolutie 4K UHD (3840×2160) si o densitate a pixelilor de 163 PPI, monitorul ofera imagini clare si realiste. Acest produs este potrivit pentru profesionistii care apreciaza atat spatiul amplu de desfasurare de pe ecran, dar si o calitate ridicata a imaginii. Combinatia dintre diagonala, rezolutie si densitatea pixelilor permite utilizatorilor sa vizualizeze mai multe documente, foi de calcul sau aplicatii una langa cealalta, cu un text clar si imagini vii. Pentru cei din domeniile creative, densitatea mare a pixelilor permite o munca precisa in editarea fotografiilor si in designul grafic, valorificand la maximum spatiul de lucru al ecranului.

Adancimea de culoare de 10 biti (8 biti + FRC) si cele 1,07 miliarde de culori asigura gradiente fluide, in timp ce standardul HDR10 imbogateste continutul cu contrast si luminozitate ridicate (maximum 350 niti).

thumbsFoto: AOC

In centrul atentiei se afla portul USB-C cu 65 W USB Power Delivery, care permite utilizatorilor sa conecteze si sa incarce laptopuri (compatibile) cu un singur cablu. Aceasta caracteristica este insotita de doua porturi USB 3.2 suplimentare, transformand monitorul U27B3CF intr-un hub pentru periferice precum tastatura si mouse, simplificand astfel configuratiile de birou. De asemenea, monitorul dispune de doua porturi HDMI 2.0, oferind optiuni de conectivitate flexibile pentru mai multe dispozitive.

Confort si adaptabilitate sporite

Destinat in primul rand utilizatorilor de acasa si de la birou, monitorul U27B3CF dispune de tehnologia Adaptive-Sync pentru rate de refresh variabile si un timp de raspuns GtG de 4 ms pentru imagini fluente, lipsite de efectul de tip tearing, atat pentru munca, cat si pentru gaming ocazional. Suportul ergonomic ofera posibilitatea de reglare a inaltimi (110 mm) si inclinare de -5/20 pentru confort in timpul sesiunilor lungi. Pentru utilizatorii care prefera solutii alternative de montare, cum ar fi brate dedicate pentru monitoare sau suporturi de perete, U27B3CF este compatibil cu solutia de montura VESA de 100×100 mm.

thumbsFoto: AOC

Design-ul cu rama ingusta pe trei laturi al modelului U27B3CF ofera un aspect elegant si modern, fiind perfect pentru configuratiile cu mai multe monitoare. Monitorul incorporeaza doua difuzoare de 2W, reducand nevoia de boxe externe in multe scenarii, precum apelurile video. Pentru perioadele lungi de utilizare, ecranul include modul LowBlue si tehnologia Flicker-Free, ambele avand ca scop reducerea stresului si oboseala ochilor, asigurand ore in sir de lucru si divertisment.

Extinderea seriei B3

U27B3CF este cel mai nou model introdus in seria B3 de la AOC, conceputa special pentru a satisface diversele cerinte ale utilizatorilor de acasa sau de la birou. Aceasta serie ofera acum o gama completa de optiuni, de la rezolutii Full HD la 4K, intr-o varietate de dimensiuni si seturi de caracteristici. Gama include modelul Q27B3CF2, un monitor QHD de 27¬ cu conectivitate USB-C si o rata de refresh de 100 Hz, destinat utilizatorilor care acorda prioritate imaginilor fluente. Pentru cei care cauta optiuni 4K accesibile, U27B3A si U27B3AF de 27¬ ofera rezolutie UHD cu rate de refresh de 60 Hz, acesta din urma avand un suport reglabil pe inaltime. Introducerea modelului U27B3CF de 27¬ combina mai multe dintre aceste caracteristici, oferind utilizatorilor o solutie puternica de tip all-in-one pentru spatiile de lucru moderne. Aceasta gama diversa prezinta solutii potrivite nevoilor specifice si bugetului utilizatorilor.

thumbsFoto: AOC
Pret si disponibilitate:

AOC U27B3CF va fi disponibil incepand cu luna august 2024 la pretul recomandat de 1585 lei.

Sursa: AOC

Articolul AOC U27B3CF: monitor 4K cu conectivitate USB-C pentru acasa sau la birou apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare