×

Accesează
contul existent

Accesorii

INZONE M10S, dezvoltat impreuna cu echipa eSports Fnatic, si INZONE M9 II, noi monitoare de gaming...

INZONE M10S, dezvoltat impreuna cu echipa eSports Fnatic, si INZONE M9 II, noi monitoare de gaming de la Sony

26.09.2024, 18:17 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Sony extinde gama sa de echipamente de gaming Inzone si lanseaza INZONE M10S - un monitor de gaming OLED de 27 inci care vine cu o rata de refresh de 480Hz, timp de raspuns de 0,03 ms si rezolutie QHD. Dezvoltat impreuna cu celebra echipa de eSports Fnatic, modelul INZONE M10S este conceput pentru a face fata cu brio turneelor de gaming, la cel mai inalt nivel.

De asemenea, Sony prezinta si INZONE M9 II - o noua versiune a monitorului 4K HDR de gaming cu scanare a retro-iluminarii pentru a imbunatati claritatea in miscarea de pe ecran.

INZONE M10S

O rata de refresh ultra-rapida de pana la 480Hz si timpul de raspuns de 0,03ms (milisecunde) elimina neclaritatea miscarii si ofera o imagine cat mai clara la rezolutie QHD 1440p, astfel incat utilizatorii sa poata urmari rapid si precis ceilalti participanti la joc.

Pixelii unici OLED auto-iluminati reactioneaza mai rapid decat panourile LCD, oferind un raspuns exact, chiar si in miscare, pe care ecranele LCD nu il pot egala. In plus, standardul QHD transmite o rezolutie de aproximativ 1,8 ori mai mare decat FullHD, ceea ce inseamna ca utilizatorii beneficiaza de informatii vizuale mai bogate.

thumbsFoto: Sony
Pregatit pentru turneu

Colaborand indeaproape cu gamerii profesionisti din organizatia Fnatic, monitorul INZONE M10S combina experienta Sony in crearea de ecrane premium cu expertiza si cunostintele gamerilor profesionisti. INZONE M10S a fost proiectat pentru a oferi calitate superioara a imaginii, ergonomie si moduri de imbunatatire a performantei pentru a crea cel mai bun monitor potrivit turneelor.

Monitorul INZONE M10S dispune de un mod de 24.5-inch, afisand jocurile la o rezolutie 1:1 de 1332p, cu o rata de refresh de pana la 480Hz. Gamerii pot selecta, de asemenea, rezolutii mai mici, inclusiv 1080p, ideale pentru eSports si pentru utilizatorii jucatorii familiarizati cu monitoare 1080p de 24.5-inch. Pozitia ecranului poate fi centrata sau aliniata in partea de jos, cu o zona de margine perfect neagra ce sporeste focalizarea.

In plus, exista doua noi moduri unice de imagine dedicate jocurilor FPS (first person shooter) pentru a ajuta la identificarea mai rapida a adversarilor cu o imagine mai definita si o claritate mai mare a miscarilor. Modul FPS Pro+ a fost atent optimizat impreuna cu echipa Fnatic de Valorant si maximizeaza performanta in joc prin optimizarea suplimentara a claritatii imaginii, valorificand timpii de raspuns si contrastul de neegalat, unice pentru OLED. Modul FPS Pro stimuleaza caracteristicile de imagine ale monitoarelor LCD cu panou TN utilizate de obicei in turneele profesioniste de gaming.

thumbsFoto: Sony
Design optimizat pentru experiente de joc

Proiectata in colaborare cu Fnatic, baza compacta a monitorului, cu un diametru de 159 mm si o baza plata distinctiva, subtire de 4 mm, asigura confortul jucatorilor, maximizand in acelasi timp spatiul de pe birou pentru o serie de configuratii de tastatura si mouse. Monitorul INZONE M10S le permite gamerilor sa pozitioneze o tastatura inclinata si un mouse pad mare in jurul ecranului sau sub acesta.

Imagine calitativa

Cu INZONE M10S, culorile din lumea jocurilor sunt vii, iar negrul este intens, cu o gama larga de culori DCI-P3 98,5% si gradatie fina pe 10 biti. In plus, monitorul beneficiaza de o luminozitate maxima de 1300 niti, datorita tehnologiei Micro Lens Array+, precum si de certificarea DisplayHDR True Black 400.

Proiectat impreuna cu Fnatic

Colaborarea Sony cu Fnatic a continuat sa evolueze inca de la inceputul acesteia din 2023, in urma careia a rezultat INZONE M10S, un monitor de gaming conceput pentru profesionisti si viitori profesionisti. Procesul de dezvoltare a implicat sesiuni de idei si testare a jocului in diverse locatii.

Faptul ca am putut lucra la un produs impreuna cu Sony inca de la inceput este un lucru important. Abia astept sa ma joc pe el. Sunt un mare fan al FPS Pro+, deoarece imi permite sa vad agentii mai clar decat as putea face manual.

- Jake "Boaste" Howlett, din echipa de Valorant a Fnatic


thumbsFoto: Sony

Am lucrat la dezvoltarea INZONE M10S si ma bucur ca am avut un impact pentru a contribui la imbunatatirea produselor. Un monitor OLED este cea mai buna solutie pentru mine, cu timp de raspuns zero si o gama de culori foarte bune, nu-mi ofera nicio scuza pentru performante slabe! Acesta este apogeul monitoarelor de gaming.

- Timofey 'Chronicle' Khromov, din echipa de Valorant a Fnatic


Caracteristicile principale ale INZONE M10S:

Ecran OLED QHD 1440p de 27 inci
Rata de refresh de 480Hz
Timp de raspuns de 0,03 ms (milisecunde)
HDR True Black 400
Sistem de racire personalizat
Suport reglabil cu optiuni de inaltime, inclinare si pivotare
DisplayPort 2.1 si HDMI 2.1
Compatibil NVIDIA G-SYNC

INZONE M9 II

Sony anunta, de asemenea, un monitor de gaming 4K imbunatatit, INZONE M9 II. Cu o scanare a luminii de fundal care imbunatateste claritatea in miscare, monitorul INZONE M9 II ofera o experienta de gaming imersiva cu un monitor 4K cu contrast ridicat, care incorporeaza intreaga gama de tehnologii de local dimming din renumita gama de televizoare BRAVIA de la Sony.

Principalele caracteristici ale modulului INZONE M9 II includ:

Ecran IPS 4K UHD de 27 inci
Rata de refresh 160Hz
Full array local dimming
Tehnologie de scanare a luminii de fundal
Luminozitate de varf de 750 niti
HDR 600
Gama larga de culori DCI-P3 95%
Timp de raspuns 1ms (milisecunda)
Suport reglabil cu optiuni de inaltime, inclinare si pivotare
DisplayPort 2.1 (cablul inclus este 1.4) si HDMI 2.1
Perfect pentru PlayStation 5
Compatibil NVIDIA G-SYNC

thumbsFoto: Sony
Preturi si disponibilitate

Monitorul de gaming INZONE M10S va fi disponibil incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 6690 lei.

Monitorul de gaming INZONE M9 II va fi disponibil incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 4950 lei.

Sursa: Sony Romania

Articolul INZONE M10S, dezvoltat impreuna cu echipa eSports Fnatic, si INZONE M9 II, noi monitoare de gaming de la Sony apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare