×

Accesează
contul existent

Laptop

Lenovo lanseaza Chromebook-uri echipate cu AI

Lenovo lanseaza Chromebook-uri echipate cu AI

04.10.2024, 13:03 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Lenovo lanseaza Chromebook Duet (11", 9) si Chromebook Duet EDU G2, doua laptopuri convertibile de 10,95 inci, cu ecran 2K, care creeaza un echilibru intre design si performanta.

Cu un sasiu complet metalic cu sticla Corning Gorilla Glass pentru o rezistenta sporita si cu o folie de protectie moale, Chromebook Duet (11", 9) este un companion portabil conceput pentru divertisment si situatii variate de utilizare. Chromebook Duet EDU G2 constituie o resursa de invatare pentru elevi si profesori si duce fiabilitatea la un alt nivel datorita carcasei robuste si tastaturii detasabile.

thumbsFoto: Lenovo Chromebook Duet (11", 9)

Societatea moderna se afla in continua miscare, o provocare pentru notiunile traditionale de productivitate si petrecere a timpului liber care se bazeaza pe o lipsa de mobilitate, ceea ce accentueaza necesitatea de a avea un laptop portabil si eficient. Lenovo Chromebook Duet si Lenovo Chromebook Duet EDU G2, echipate cu procesorul MediaTek Kompanio 838 cu NPU cu AI, sunt companioni versatili pentru activitati de birou, divertisment, educationale.

- Benny Zhang, director executiv si manager general pentru Chromebook-uri in cadrul Intelligent Devices Group Lenovo


Mai multa flexibilitate si rezistenta

Conceput pentru utilizatorii care se afla in miscare, Lenovo Chromebook Duet (11", 9) este prevazut cu un suport care se adapteaza la nevoile utilizatorului, facand fara efort tranzitia intre modul laptop si modul portret pentru citire usoara, activitati de desen, navigare web sau indeplinirea rapida a sarcinilor.

Ascuns discret in cadrul suportului, Lenovo USI Pen 2 completeaza tableta, permitand utilizatorilor sa deseneze, sa ia notite si sa semneze documente ca si cum ar utiliza un stilou adevarat. Cu Lenovo USI Pen 2, utilizatorii isi pot, de asemenea, imortaliza, organiza si exprima ideile utilizand Goodnotes.

Cu o greutate de sub 1,2 kg si o grosime de 0,3 inci, Lenovo Chromebook Duet (11", 9) cantareste mai putin si este mai subtire decat majoritatea cartilor, are un ecran 2K de 400 niti ultra clar pentru citire usoara, divertisment sau streaming chiar si in aer liber si dispune de o autonomie de pana la 12 ore. In plus, este pregatit pentru aventura datorita sasiului certificat MIL-STD 810H2, capabil sa faca fata loviturilor si stropirii.

Pentru utilizatorii care au nevoie de mai multa protectie si functionalitate, sunt disponibile o tastatura tip folio si o husa care poate fi folosita pe post de stativ si care cantaresc mai putin de 0,65 kg si, respectiv, 0,35 kg.

thumbsFoto: Lenovo Chromebook Duet (11", 9)
Productivitate si creativitate imbunatatite

Lenovo Chromebook Duet (11", 9) cu procesor MediaTek Kompanio 838, cu o memorie pana la 8 GB si un NPU conceput pentru a accelera sarcinile AI, beneficiaza de procesare AI grafica pe dispozitiv, rezistenta imbunatatita la contactul palmelor cu ecranul (functia palm rejection) si claritate a camerei foto, ducand specificatiile si mai departe pentru experiente multimedia interactive.

Pentru a pune in valoare ecranul 2K, Lenovo Chromebook Duet (11", 9) dispune de o camera posterioara de 8 MP, optimizata cu ajutorul tehnologiei MediaTek de procesare a imaginilor, care surprinde cu claritate si imbunatateste chiar si momentele improvizate, si o camera frontala de 5 MP cu obturator fizic pentru protejarea intimitatii. Dispune de doua porturi USB-C cu posibilitatea de a se conecta la un ecran 4K si reda un sunet clar prin intermediul celor 2 difuzoare si tehnologiei SmartAMP cu Wave Audio.

thumbsFoto: Lenovo Chromebook Duet EDU G2
Invatare si securitate imbunatatite

Lenovo Chromebook Duet EDU G2 ofera aceleasi avantaje in materie de productivitate, creativitate si mobilitate ca Lenovo Chromebook Duet (11", 9), dar promite un grad suplimentar de durabilitate. Conceput pentru a se integra perfect in orice mediu educational, laptop-ul este protejat de o carcasa TPU cu tastatura, are porturi ranforsate si poate rezista la varsari accidentale de pana la 360 ml. Produsele realizate cu TPU sau poliuretan termoplastic sunt usoare si subtiri, dar si suficient de puternice pentru a rezista la caderi accidentale.

Lenovo Chromebook Duet EDU G2 vine cu Chrome Education Upgrade pentru cadrele didactice, ceea ce le permite scolilor si departamentelor IT sa gestioneze sute de Chromebook-uri in cateva secunde, sa instaleze noi dispozitive, sa personalizeze functiile si sa configureze setari securizate de la o singura consola in cloud.

thumbsFoto: Lenovo Chromebook Duet EDU G2
Preturi si disponibilitate

Lenovo Chromebook Duet (11", 9) si Lenovo Chromebook Duet EDU G2 au certificare ENERGY STAR si sunt inregistrate EPEAT Gold, vin cu un abonament de 3 luni la Gemini Advanced si sunt acum disponibile in EMEA incepand de la 299 € fiecare (fara taxe incluse).

Sursa: Lenovo Romania

Articolul Lenovo lanseaza Chromebook-uri echipate cu AI apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare