×

Telefoane

Motorola prezinta un telefon care se poate indoi. Telefonul poate fi transformat si intr-o bratara...

Motorola prezinta un telefon care se poate indoi. Telefonul poate fi transformat si intr-o bratara - VIDEO

27.02.2024, 15:56 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Motorola a adus la Mobile World Congress 2024 un nou smartphone prototip ce se poate indoi. Noul dispozitiv poate fi transformat si intr-o bratara.

Motorola a prezentat la Mobile Word Congress (MWC) 2024 un nou prototip de smartphone ce se poate indoi. Telefonul a fost anuntat in 2023, dar acum a fost prezentat publicului pentru a-si etala capabilitatile si functiile.

Potrivit Mashable, telefonul suporta mai multe moduri de functionare, inclusiv "modul cort". De asemenea, puteti indoi o portiune mai mica a ecranului pentru a forma un suport, iar telefonul va impinge interfata in sus, oferindu-va control deplin asupra aplicatiilor de pe ecran, chiar daca acesta a fost micsorat prin faptul ca este indoit.

Poate una dintre cele mai interesante capabilitati ale noului prototip pliabil de la Motorola este faptul ca se poate transforma intr-o bratara. Prin prisma faptului ca dispozitivul se poate indoi in orice fel, Motorola ne arata ca acesta poate fi indoit si transformat intr-o bratara pe care utilizatorii sa o poarte pe mana.

Telefonul care se transforma in bratara. Cum functioneaza prototipul Motorola?

Cu toate acestea, Motorola spune ca, pentru acest lucru, utilizatorii vor trebui sa poarte o bratara mai mica, pe care sa monteze apoi telefonul indoit. Nu pare ca este cel mai confortabil accesoriu, dar arata destul de interesant. Aproape ca pare rupt din vestimentatia lui Tony Stark, daca ne intrebati pe noi.

Motorola a putut construi acest telefon cu ajutorul unui ecran pOLED, dar si mai multe baterii separate in schimbul uneia mai mari. Acestea au fost dispuse astfel incat sa formeze un fel de coloana vertebrala a telefonului si sa se miste asemenea unor vertebre.

Nu ar trebui sa ne asteptam ca un astfel de dispozitiv sa ajunga pe piata prea curand. Pentru un astfel de dispozitiv vor trebui operate modificari la nivel de software, pentru a acomoda faptul ca poate fi indoit, iar multe dintre aplicatiile din prezent nu ar putea beneficia, in prima faza, de aceasta noua tehnologie.

VIDEO


Articolul Motorola prezinta un telefon care se poate indoi. Telefonul poate fi transformat si intr-o bratara - VIDEO apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare