×

Accesează
contul existent

Accesorii

Nothing prezinta castile Ear (open). Cat costa acestea in Romania

Nothing prezinta castile Ear (open). Cat costa acestea in Romania

25.09.2024, 11:32 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Nothing, compania fondata de Carl Pei (unul dintre co-fondatorii originali ai OnePlus), a anuntat castile wireless open-ear "Nothing Ear (open)", primul astfel de produs lansat sub acest brand. Dupa cum sugereaza si numele, "Nothing Ear (open)" va sosi cu un design deschis, pentru a permite utilizatorului sa auda si mediul inconjurator, dar si cu suporturi semi-transparente pentru urechi, menite sa asigure o stabilitate cat mai buna pentru casti atunci cand acestea sunt purtate. Fiind vorba despre casti deschise, acestea nu vor oferi suport pentru ANC (active noise cancelling).

Design-ul propriu-zis a fost mereu important pentru produsele lansate sub brand-ul Nothing, iar noile casti Ear (open) nu vor face exceptie de la aceasta regula, cu un aspect semi-transparent, difuzoare propriu-zise care nu intra in urechi, fiind sustinute de suporturi de urechi din silicon ce beneficiaza de un sistem special de prindere. Pentru aceste casti, Nothing a dezvoltat Sound Seal System, un sistem cu difuzoare directionale menite sa previna deranjarea celor din proximitatea purtatorului atunci cand muzica este redata la volum inalt.

Fiecare dintre cele doua componente ale castilor Ear (open) cantareste numai 8,1 grame, iar atat castile propriu-zise, cat si carcasa lor de incarcare beneficiaza de protectie la praf si apa certificata IP54.

thumbsFoto: Nothing

Castile Nothing Ear (open) utilizeaza drivere de 14,2mm, imbracate in titan, si se folosesc de standardul Bluetooth 5.3 pentru a se cupla la device-urile de redare, avand posibilitatea de a se conecta simultan la doua astfel de dispozitive. Fiecare dintre cele doua casti beneficiaza de doua microfoane cu tehnologie Clear Voice 3.0, dar si de control prin prindere si apasare pentru redarea audio, ajustarea volumului sau gestionarea apelurilor.

La fel ca in cazurile celorlalte casti Nothing, si modelul Ear (open) va putea fi gestionat prin intermediul aplicatiei Nothing X. Aceasta va oferi acces la ajustarea EQ-ului, posibilitatea de a personaliza controlul de pe casti si instalarea update-urilor de firmware. Castile vor oferi suport si pentru reteaua de dispozitive Find My (pentru a fi detectate cat mai usor daca le pierdeti), mod de latenta diminuata pentru jocuri si integrare cu ChatGPT atunci cand sunt conectate la un telefon Nothing.

Bateriile de 64 mAh integrate in castile Nothing Ear (open) promit 8 ore de redare audio, carcasa beneficiind la randul sau de o baterie de 635 mAh, in total castile fiind laudate cu o autonomie de 30 de ore. Incarcarea carcasei se realizeaza prin intermediul mufei USB Type-C, fara suport pentru wireless charging.

thumbsFoto: Nothing
Pret si disponibilitate

Modelul Nothing Ear (open) va fi disponibil intr-o singura culoare, alb, iar precomenzile sunt deja disponibile pe site-ul Nothing.tech, la un pret de 757 lei, livrarile urmand sa fie realizate dupa 5 octombrie 2024.

Sursa: GSM Arena, Nothing.tech

Articolul Nothing prezinta castile Ear (open). Cat costa acestea in Romania apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare