×

Accesează
contul existent

Accesorii

Porsche Design si AOC lanseaza noul monitor de gaming ultra-wide PD34

Porsche Design si AOC lanseaza noul monitor de gaming ultra-wide PD34

20.09.2024, 11:32 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Porsche Design si AGON by AOC, brand-ul de monitoare de gaming si accesorii IT, anunta cea mai recenta colaborare a lor: monitorul de gaming Porsche Design AOC AGON PRO PD34. Acest nou monitor cu ecran curbat QD-OLED de 34" (86,36 cm) combina conceptele vizuale ale Porsche Design cu expertiza AGON by AOC in tehnologia de afisare de ultima ora. Modelul PD34 dispune de o curbura 1800R si este proiectat special pentru a indeplini standardele exigente atat ale utilizatorilor profesionisti, cat si ale gamerilor dedicati, oferind un mix intre performanta, precizie si stil care reflecta spiritul ambelor brand-uri. Porsche Design a conceptualizat design-ul PD34 inspirandu-se de grila radiatorului unui Porsche 911. PD34 stabileste noi standarde in segmentul monitoarelor ultra-wide prin fuziunea dintre un design remarcabil si performanta avansata.

Creat pentru excelenta vizuala si avantaje competitive

Monitorul PD34 incorporeaza un panou ultra-wide QD-OLED de 34" cu o rezolutie UWQHD de 3440×1440 pixeli si cu un aspect 21:9 meticulos proiectat pentru a oferi o vedere ampla atat pentru jocurile video, cat si pentru aplicatii pro. Cu un timp de raspuns exceptional de 0,03 ms GtG si o rata de refresh de 240 Hz, monitorul ofera o miscare clara si o capacitate de reactie "pe masura ingineriei auto precise a unei masini Porsche". Aceasta combinatie asigura imagini clare si o miscare fluenta, chiar si in cele mai solicitante scenarii eSports, oferind jucatorilor competitivi avantajul de care au nevoie pentru atinge performanta.

thumbsFoto: Porsche Design
Fiecare pixel conteaza

Noul monitor PD34 se remarca prin specificatii vizuale impresionante. Luminozitatea sa maxima de 1000 niti, impreuna cu certificarea VESA DisplayHDR True Black 400, asigura o vizibilitate exceptionala si un contrast infinit gratie iluminarii per-pixel a tehnologiei QD-OLED. Capacitatea ecranului de a reproduce 1,07 miliarde de culori, acoperind 100% din sRGB, 99% din AdobeRGB si 99% din spatiul de culoare DCI-P3 ofera o calitate vizuala cinematografica, cu o acuratete a culorilor impresionanta, direct din fabrica. Aceasta gama extinsa de culori a monitorului este potrivita atat pentru experiente de gaming imersive, cat si pentru activitati profesionale in domenii precum design grafic si editare video, unde acuratetea culorilor este esentiala.

Conceput pentru o miscare cat mai fluenta

Input lag-ul redus, impreuna cu tehnologia Adaptive-Sync, inclusiv certificarea AMD FreeSync Premium Pro si compatibilitatea NVIDIA G-SYNC, asigura o experienta vizuala fluida, fara efectele de tip tearing sau stuttering. Rezultatul este un gameplay prompt si captivant, certificat VESA ClearMR 13000, criteriul de masurare de nivel superior pentru claritatea miscarii. Caracteristicile specifice jocurilor includ un contor de cadre pe secunda si Dynamic Dial Point, un reticul personalizabil care isi poate schimba culoarea pentru a ramane vizibil pe orice fundal.

thumbsFoto: Porsche Design
Design marca Porsche

Design-ul monitorului este inspirat de aspectul unei masini sport Porsche. Profilul sau elegant si materialele premium reflecta rafinamentul din interiorul si exteriorul unui astfel de automobil. Aspectul 21:9 al ecranului evoca aspectul larg, orientat catre sofer, al unui tablou de bord, in timp ce comenzile monitorului sunt la fel de intuitive precum consola centrala. Design-ul monitorului prezinta in plus un suport sablat din aluminiu turnat, care aminteste de volanul si spitele rotilor unui Porsche 911, in timp ce partea din spate a monitorului este inspirata de grila radiatorului acestuia.

Suportul reglabil pe inaltime (130 mm), cu optiuni de inclinare si rotire, ofera flexibilitate ergonomica, permitand utilizatorilor sa isi gaseasca pozitia optima de vizionare, la fel ca reglarea scaunului soferului. Adaugand farmecului sau vizual, PD34 dispune de Light FX de la AOC cu iluminare RGB care ofera 15 moduri diferite, creand o ambianta captivanta pentru orice setup.

thumbsFoto: Porsche Design
Conectivitate demna de un centru de comanda

Suita de conectivitate a monitorului este cuprinzatoare si pregatita pentru orice scenariu de utilizare. Monitorul dispune de doua porturi HDMI 2.1 pentru suportul consolelor de generatie curenta, un port DisplayPort 1.4, trei porturi USB 3.2 downstream, un port USB 3.2 upstream si un port USB-C 3.2 Gen 2 cu 65W Power Delivery. Comutatorul KVM integrat si modul Picture-by-Picture (PbP) ofera flexibilitate suplimentara pentru profesionisti in sarcinile multitasking. PD34 se integreaza perfect cu software-ul G-Menu de la AOC, permitand utilizatorilor sa ajusteze cu usurinta setarile OSD si caracteristicile monitorului.

Doua difuzoare duble de 8 W certificate DTS ofera o experienta audio care completeaza performanta vizuala a PD34, oferind un sunet bogat fara a fi nevoie de setari audio externe.

thumbsFoto: Porsche Design
Pret si disponibilitate

Porsche Design AGON PRO PD34 va fi disponibil incepand cu finalul lunii septembrie 2024 in magazinele Porsche Design, la comerciantii specializati si online pe porsche-design.com, dar si in magazinele online selectate la un pret recomandat de 5959 lei.

Sursa: AGON by AOC

Articolul Porsche Design si AOC lanseaza noul monitor de gaming ultra-wide PD34 apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare