×

Accesorii

Sony lanseaza ULT POWER SOUND, o noua gama de boxe si casti

Sony lanseaza ULT POWER SOUND, o noua gama de boxe si casti

12.04.2024, 13:01 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Sony a anuntat lansarea gamei ULT POWER SOUND - o noua serie de boxe si casti wireless concepute pentru a-i face pe utilizatori sa se simta de parca s-ar afla "la concertul preferat, in primul rand". Creata pentru iubitorii de muzica, aceasta gama promite un sunet puternic si profund.

Noua gama este formata din boxele wireless ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 si castile wireless ULT WEAR.

Toate aceste modele includ butonul ULT, care ofera o calitate deosebita a sunetului, prin imbunatatirea melodiilor redate cu unul sau doua moduri de sunet diferite.

ULT TOWER 10 - puterea sunetului de concert la tine acasa

Casa ta devine centrul distractiei datorita bass-ului masiv, functiilor Party Sound 360, 360 Party Light si functiei de karaoke - cu ajutorul microfonului wireless. Mai mult, utilizatorii pot conecta boxa la televizor pentru a amplifica sunetul productiilor pe care le place sa le urmareasca.

Principalele functionalitati ale boxei ULT TOWER 10:


ULT POWER SOUND - Toate frecventele joase sunt imbunatatite pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de un bass exceptional. Acestia se pot bucura de cele doua moduri de redare a sunetului care scot in evidenta puterea bass-ului. Prin apasarea butonului ULT, bass-ul este amplificat profund, in asa fel incat utilizatorii pot experimenta modul ULT 1, cu un sunet de frecventa joasa care sa le faca inima sa tresara. Mai departe, modul ULT 2 ofera un bass si mai puternic, pentru a le permite tuturor sa simta ritmul.
Functia Sound Field Optimization - Boxa detecteaza zgomotul si modifica automat setarea sunetului pentru a reda clar muzica, chiar si atunci cand utilizatorii sunt inconjurati de alte sunete.
360 Party Sound si 360 Party Light - In fiecare colt al camerei, muzica se aude la fel de puternic datorita functiei 360 Party Sound. Iar cu luminile sale vibrante, boxa ULT TOWER 10 ilumineaza fiecare zona a petrecerii, putand chiar sa se sincronizeze cu muzica pentru a crea o adevarata atmosfera de festival.
Karaoke, intrare pentru chitara si TV Sound Booster - Datorita microfonului wireless inclus, utilizatorii pot sa interpreteze toate melodiile preferate, avand control complet asupra sunetului cu ajutorul comenzilor Echo si Key Controls de pe panoul superior al boxei. Mai mult, un alt microfon poate fi adaugat pentru o interpretare in duet si poate fi conectata chiar si o chitara, transformand ULT TOWER 10 intr-un amplificator. Iar datorita functiei TV Sound Booster, sunetul provenit de la televizor este imbunatatit.
Party Connect - Cu aceasta functie, utilizatorii pot conecta pana la 100 de boxe compatibile pentru a sincroniza muzica si luminile. Cu Party Connect creezi o atmosfera de petrecere extraordinara, datorita sunetului puternic care ajunge in toata incaperea.

thumbsFoto: Sony
ULT FIELD 7 - Petrecerea care te insoteste oriunde

Distractia este mai mare cu bass-ul puternic si luminile vibrante, oriunde ai merge. Cu boxa ULT FIELD 7 poti lua petrecerea cu tine oriunde, datorita constructiei rezistente la apa si praf, cu o autonomie mare a bateriei. In plus, ai optiunea de a conecta un microfon pentru karaoke chiar si atunci cand nu te afli acasa.

thumbsFoto: Sony

Principalele caracteristici ale boxei ULT FIELD 7:


ULT POWER SOUND - Utilizatorii pot selecta modul ULT 1 pentru un bass mai profund cu frecvente mai joase sau ULT 2 pentru un bass puternic si dinamic.
Functia Sound Field Optimization - Boxa detecteaza zgomotul si ajusteaza automat setarile de sunet pentru a oferi o experienta muzicala optima, indiferent cat de aglomerata ar fi locatia.
Petrecerea dureaza mai mult - Cu boxa ULT FIELD 7, poti organiza o petrecere oriunde iti doresti si pentru mai mult timp datorita bateriei cu o autonomie de pana la 30 de ore. In plus, cu incarcarea rapida, sunt adaugate inca 3 ore de redare in doar 10 minute de incarcare.
Rezistenta la apa si praf certificata IP67 iti permite sa muti petrecerea afara fara teama. De asemenea, boxa este rezistenta la apa sarata, ceea ce inseamna ca te poti bucura de muzica chiar si pe plaja.
Transporta boxa oriunde - Boxa ULT FIELD 7 poate fi transportata cu usurinta cu ajutorul manerelor convenabile si, mai mult, este proiectata sa functioneze perfect indiferent daca este pozitionata orizontal sau vertical.
Intrare pentru chitara, karaoke si iluminare - Cu un microfon conectat, poti canta oriunde vrei. Aceasta boxa este partenerul perfect pentru petrecere datorita controalelor Echo si Key Controls de pe panoul din spate. De asemenea, poti transforma ULT FIELD 7 intr-un amplificator prin conectarea unei chitare. Iar pentru mai multa distractie, lumina ambientala ofera o atmosfera subtila perfecta atat pentru petreceri, cat si pentru utilizarea zilnica.
Party Connect - Cu aceasta functie, poti conecta pana la 100 de boxe compatibile pentru a sincroniza muzica si luminile.

thumbsFoto: Sony
ULT FIELD 1 - Sunet puternic. Dimensiuni mici

Cu un bass puternic incorporat intr-un pachet compact, boxa ULT FIELD 1 le permite utilizatorilor sa asculte melodiile preferate oriunde. Completata cu o curea ce poate fi purtata in mai multe moduri, pentru o utilizare mai usoara, acestia pot lua boxa rezistenta la apa, la praf si la socuri peste tot, pentru mai mult timp, datorita bateriei cu o durata de viata lunga.

thumbsFoto: Sony

Principalele caracteristici ale boxei ULT FIELD 1:


ULT POWER SOUND - Pentru un bass mai puternic, activeaza functia ULT POWER SOUND.
Oriunde, in orice mod - Boxa ULT FIELD 1 este partenerul perfect, oriunde. Proiectata pentru a fi portabila si cu o autonomie a bateriei de pana la 12 ore, utilizatorii se pot bucura de melodiile preferate pentru mai mult timp. In plus, cureaua care poate fi purtata in mai multe moduri, rezistenta la apa si praf certificata IP67, designul rezistent la socuri si rezistenta la apa sarata le permite utilizatorilor sa ia boxa cu ei oriunde, in interior sau in exterior.
Culori care se potrivesc oricarui stil - Boxa este disponibila in variantele de culoare Negru, Off-White, Forest Grey si Orange, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea sa aleaga culoarea care se potriveste cel mai bine stilului lor.
Optiuni de pozitionare - Boxa ULT FIELD 1 este construita pentru a functiona perfect si atunci cand este asezata vertical, si pe o parte, pentru o utilizare optima a spatiului - chiar si atunci cand acesta este limitat.
Utilizare - Boxa este usor de utilizat si de conectat, datorita microfonului incorporat pentru apeluri hands-free, tehnologia Echo Cancelling oferind apeluri mai clare.

thumbsFoto: Sony
ULT WEAR - Sunet puternic. In felul tau

Cu bass exceptional si functia imbunatatita de anulare a zgomotului, noile casti ULT WEAR le permit utilizatorilor sa se bucure de atmosfera de festival sau de club oriunde s-ar afla.

thumbsFoto: Sony

Principalele caracteristici ale castilor ULT WEAR:


ULT POWER SOUND - Doar prin apasarea butonului ULT, utilizatorii se pot bucura de un sunet mai puternic. Modul ULT 1 ofera un bass profund, cu frecvente joase, in timp ce ULT 2 ofera un bass si mai puternic.
Proiectate pentru putere - Castile sunt alimentate de Sony Integrated Processor V1, acelasi procesor care se regaseste in castile premiate din seria 1000X de la Sony, si de o unitate de driver proiectata special pentru seria ULT POWER SOUND, pentru a produce o energie impresionanta, un bass cu rezonanta mare si detalii extrem de clare.
Anularea zgomotului - Cu tehnologia Dual Noise Sensor si procesorul integrat V1, castile ULT WEAR duc anularea zgomotului la un alt nivel. Acum poti sa organizezi o petrecere doar pentru tine, oriunde te-ai afla - doar tu si muzica - eliminand distragerile din mediul inconjurator.
Design confortabil - Castile sunt confortabile, cu pernute moi pentru urechi si cu mai mult spatiu in jurul urechilor, dar ofera in continuare un sunet puternic si de inalta calitate. Modelul ULT WEAR are un design pliabil si este livrat si impreuna cu o husa pentru transport.
Utilizare zilnica - Castile ULT WEAR sunt un model care emana functionalitate, forma si functii speciale. Senzorul incorporat pauza muzicii atunci cand utilizatorii isi scot castile si o porneste din nou atunci cand le pun la loc. De asemenea, functia Bluetooth ofera posibilitatea de a conecta doua dispozitive in acelasi timp.

thumbsFoto: Sony
Proiectate avand ca prioritate sustenabilitatea

Seria ULT Power Sound nu este conceputa doar pentru a oferi un sunet puternic, ci este construita cu gandul la mediul inconjurator. In constructia produselor se utilizeaza plastic reciclat, reflectand astfel angajamentul Sony de a reduce impactul produselor si practicilor asupra mediului.

thumbsFoto: Sony
Pret si disponibilitate

Sony ULT TOWER 10 este disponibil in varianta de culoare Negru, incepand cu aprilie 2024, la un pret estimat de 6000 lei.
Sony ULT FIELD 7 este disponibil in varianta de culoare Negru, incepand cu aprilie 2024, la un pret estimat de 2000 lei.
Sony ULT FIELD 1 este disponibil in variantele de culoare Negru, Forest Grey, Off White si Orange, incepand din aprilie 2024, la un pret estimat de 700 lei.
Castile Sony ULT WEAR sunt disponibile in variantele de culoare Negru, Forest Gray si Alb, incepand cu aprilie 2024, la un pret estimat de 1000 lei.

Sursa: Sony

Articolul Sony lanseaza ULT POWER SOUND, o noua gama de boxe si casti apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare