×

Accesorii

Televizoare smart accesibile la Auchan. Care sunt modelele cu cele mai mari reduceri?

Televizoare smart accesibile la Auchan. Care sunt modelele cu cele mai mari reduceri?

11.06.2024, 12:30 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Auchan a redus pretul pentru trei televizoare smart, cu dimensiuni ce acomodeaza orice camera. Preturile pornesc de la doar 399 de lei.

Televizoarele smart au devenit norma, iar clientii cauta cele mai bune variante si oferte. Smart TV-urile au devenit parte componenta a vietii moderne pentru multi oameni, oferind mult mai mult decat simpla vizionare a programelor TV traditionale. Televizoarele inteligente includ acces la platforme de streaming, internet sau integrarea cu diverse dispozitive inteligente din casa, putand sa fie controlate inclusiv cu ajutorul unui smartphone.

Auchan ofera in perioada aceasta reduceri pentru trei smart TV-uri, pentru care preturile pornesc acum de la 399 de lei. Cel mai ieftin dintre cele trei este Vivax 32LE115T2S2, un televizor cu diagonala de 80 de centimetri si ecran HD, ideal pentru un dormitor mai mic sau pentru o bucatarie. Este cel mai ieftin model de pe aceasta lista, dar ar putea reprezenta o alegere foarte buna pentru cineva care cauta un pret foarte bun, dat fiind ca poate fi cumparat cu 399 de lei, fiind redus de la 499 de lei.

Smart TV la mai putin de 600 de lei

Al doilea model aflat la reducere in aceasta perioada este televizorul smart TCL 32S5400A. Acesta masoara tot 80 cm in diagonala, dar ofera functii smart gratie sistemului de operare bazat pe Android. Astfel, puteti folosi aplicatii precum YouTube, Netflix, HBO Max si multe altele pentru a viziona filmele si serialele preferate.

Pe langa faptul ca este un televizor ce ruleaza Android TV, TCL 32S5400A dispune de un panou HD, care beneficiaza si de tehnologia HDR 10, care ar trebui sa contribuie la o calitate mai buna a imaginii. In plus, dimensiunile compacte si designul modern, cu margini foarte subtiri, il fac perfect pentru un dormitor. Pretul pentru acest model este de 599 de lei.

Reducere pentru Smart TV 4K cu diagonala generoasa

Ultimul, dar nu cel din urma, este smart TV-ul TCL 58P635, cel mai mare si mai tehnologizat dintre cele trei. Cu un panou 4K UHD de 146 cm in diagonala, este un televizor ideal pentru sufragerie, un panou care va oferi o experienta cinematica foarte buna. Imaginea de calitate superioara este combinata cu sistemul de sunet certificat Dolby Atmos, iar sistemul de operare Google TV este deja un standard recunoscut in industrie, care ofera cele mai functii pentru televizoarele inteligente.

Pretul pentru acest televizor smart este de 1.499 de lei in momentul redactarii acestui articol, fiind redus de la 1.699 de lei.

Acest articol nu este sponsorizat! Mai multe detalii despre produsele disponibile gasiti pe site-ul Auchan.ro. De asemenea, pentru a lua cea mai buna decizie pentru dumneavoastra, va recomandam sa verificati si ofertele altor magazine care vand produse asemanatoare.

Articolul Televizoare smart accesibile la Auchan. Care sunt modelele cu cele mai mari reduceri? apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare