×

Accesează
contul existent

Politic-Social

Ciuca ataca PSD, dupa decizia CCR in cazul Sosoaca: nu va scapa de ceea ce se teme cel mai tare, o...

Ciuca ataca PSD, dupa decizia CCR in cazul Sosoaca: nu va scapa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine in turul 2

05.10.2024, 22:45 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

"Sunt candidatul PNL la Presedintia Romaniei. Stiu ce inseamna sa respecti deciziile CCR si sa nu le comentez, indiferent ce opinie personala am. Recastigarea increderii in institutiile statului roman este una dintre prioritatile mele", a transmis Nicolae Ciuca.

Mesajul a fost publicat pe Facebook.

"Parcursul Romaniei in Uniunea Europeana si NATO reprezinta singura cauza corecta a poporului roman. In asta cred! Principiul fundamental al liberalismului este libertatatea. Libertatea fiecarei persoane de a decide propria soarta. Libertatea de a alege. Libertatea de a sanctiona prin vot comportamentul antidemocratic al celor care le cer votul. In democratie nimeni nu are dreptul sa priveze romanii de libertatea lor de a decide prin vot. Am castigat acest drept la Revolutia din 1989. Doar cetatenii sunt cei care trebuie sa respinga prin vot orice atitudine si comportament care atenteaza la democratie", a adaugat Nicolae Ciuca.

Liderul liberal a atacat PSD.

"Pesedistilor care astazi se bucura de decizia CCR le spun un singur lucru: romanii inteleg cand cineva doreste puterea absoluta in stat. Finala prezidentiala va fi decisa de romani, nu prin jocuri de culise si compromiterea unor institutii. Romanii vor iesi la vot, iar PSD nu va lua toata puterea politica si economica asa cum vrea acum. Imaginati-va ce inseamna o Romanie in care PSD are TOT: Presedintia, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constitutionala. O Cortina Rosie de Fier va cadea asupra Romaniei. Romanii au o vorba: de ce iti e frica, nu scapi! PSD nu va scapa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine in turul 2", a precizat Nicolae Ciuca.

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au respins sambata candidatura Dianei Sosoaca la alegerile prezidentiale. Decizia a fost luata cu majoritate de voturi. Practic, Diana Sosoaca nu poate candida la alegerile prezidentiale. Decizia este definitiva si urmeaza sa fie comunicata Biroului Central Electoral.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare