×

Externe

Joe Biden nu renunta: Promite sa continue in cursa pentru prezidentialele din SUA, dupa prima...

Joe Biden nu renunta: Promite sa continue in cursa pentru prezidentialele din SUA, dupa prima dezbatere televizata cu Trump

29.06.2024, 15:44 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Presedintele american le-a spus vineri sustinatorilor la un miting de campanie in Raleigh, Carolina de Nord, ca a fost acolo "dintr-un singur motiv, pentru ca intentionez sa castig acest stat in noiembrie", scrie Financial Times .

In comentarii care au incercat sa abordeze performanta sa slaba in dezbaterea de joi, Biden a recunoscut faptul ca nu mai are aceeasi performanta in dezbatere ca inainte. "Stiu ce stiu, stiu cum sa spun adevarul... Stiu cum sa fac treaba asta. Cand esti doborat, te ridici inapoi", a adaugat acesta, noteaza sursa citata.

"Singurul mod in care ar fi putut fi mai dezastruos ar fi fost daca ar fi cazut de pe scena. Marii donatori spun ... ca trebuie sa plece", a declarat un agent democrat pentru FT. "Daca Biden ramane in cursa, va trebui sa il urmarim pe un fir de trapez pana in noiembrie", a mai spus acesta.

Comentariile presedintelui Joe Biden au loc in contextul in care mai multi democrati s-au declarat ingrjiorati de sansele ca Joe Biden sa il invinga pe Donald Trump in cursa prezidentiala, dupa o prestatie "dezastruoasa" la dezbatere. Pe parcursul confruntarii dintre cei doi, sustinatorii au concluzionat ca Biden ar avea dificultati in a-l invinge pe Trump la urne in noiembrie.

Democratii s-au intrebat inclusiv daca ar trebui ca Biden sa se retraga din cursa, intrucat presedintele s-a impiedicat frecvent de cuvintele sale in timpul dezbaterii, a dat raspunsuri incoerente si, in unele cazuri, a parut sa isi piarda sirul gandurilor.

Potrivit BBC , alti democrati au cerut in liniste ca fostul presedinte Barack Obama sau fostul presedinte Bill Clinton si Hillary Clinton, fosta candidata democrata la presedintie, sa il convinga pe Biden sa se retraga.

Prima confruntare prezidentiala dintre Joe Biden si Donald Trump pentru cursa pentru Casa Alba a fost gazduita de CNN pe 27 iunie si a durat 90 de minute, fara public in studio.

Mediafax a acoperit, in regim de live text, dezbaterea dintre Joe Biden si Donald Trump, iar cele mai importante aspecte pot fi citite AICI.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare