×

Accesează
contul existent

Zf 24

ASE lanseaza un program MBA in Economia Educatiei si Leadership, impreuna cu Banca Mondiala si EY...

ASE lanseaza un program MBA in Economia Educatiei si Leadership, impreuna cu Banca Mondiala si EY Romania

04.10.2024, 16:37 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) impreuna cu Banca Mondiala si EY Romania anunta lansarea programului MBA Economia Educatiei si Leadership (EEL), care are ca tinta formarea liderilor din educatie si politici publice.

Programul se adreseaza decidentilor si managerilor din educatie din sistemul public si privat, precum si profesionistilor interesati de o abordare aplicata a relatiilor dintre educatie si economie.

"Lansarea acestui MBA reprezinta un moment esential pentru educatia din Romania. Programul va oferi liderilor din educatie abilitatile necesare pentru a transforma sistemul si pentru a reduce disparitatile intre regiuni si comunitati. Este o oportunitate reala de a pregati o noua generatie de experti capabili sa implementeze reforme la nivel national.", a declarat Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE)..

Programul va fi organizat de ASE si va oferi un mix de cunostinte teoretice si aplicatii practice, cu o structura flexibila ce permite participarea atat in format fizic, cat si online. De asemenea, acesta are ca scop formarea unor lideri care sa implementeze politici educationale inovatoare si sa promoveze o crestere economica sustenabila prin educatie de calitat

"MBA-ul in Economia Educatiei si Leadership este un program esential pentru specialistii care aspira sa aduca o contributie semnificativa in domeniul educational, sa modeleze politici eficiente si sa sprijine dezvoltarea unei forte de munca bine pregatite pentru o economie competitiva.", a comentat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale.

Programul MBA in Economia Educatiei si Leadership va fi disponibil incepand cu anul universitar 2025-2026

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare