×

Zf 24

Autoliv Romania, producator de sisteme de siguranta auto, investeste 3 milioane euro in montarea de...

Autoliv Romania, producator de sisteme de siguranta auto, investeste 3 milioane euro in montarea de sisteme fotovoltaice la sediile din Brasov, Lugoj, Rovinari si Sfantu Gheorghe

26.07.2024, 10:15 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Autoliv Romania, producator de sisteme de siguranta auto, investeste 3 milioane euro intr-un proiect fotovoltaic cu o capacitate de 5,7 MW, implementat de Allview Solar Energy, divizia specializata in solutii de energie verde a companiei Visual Fan, in asociere cu Waldevar Energy.

Proiectul Full EPC presupune prestarea tuturor serviciilor de inginerie, proiectare, achizitie, montaj, de joasa/medie tensiune si punere in functiune a centralelor fotovoltaice, care vor fi instalate atat pe sol cat si pe cladiri, in patru locatii ale companiei Autoliv Romania, situate in Brasov, Lugoj, Rovinari si Sfantu Gheorghe.

Sistemele fotovoltaice vor avea in componenta doua posturi de transformare de 2500 kVA, respectiv 1250 kVA.

Acest proiect va contribui semnificativ la generarea de energie verde pentru consumul propriu al fabricilor Autoliv si marcheaza un pas important in strategia de sustenabilitate a grupului suedez, care vrea sa atinga neutralitatea climatica pana in 2030 si emisii nete zero in intregul lant de aprovizionare pana in 2040.

"Odata cu cresterea diviziei Allview Solar Energy, compania Visual Fan si-a propus sa contribuie activ la demersurile globale si la obiectivele climatice stabilite de Uniunea Europeana pentru 2050, in vederea decarbonizarii sistemului energetic si sustinerii demersurilor marilor companii care activeaza in diferite industrii, spre un viitor mai verde si mai sustenabil. Apreciem increderea acordata de catre Autoliv, ne bucuram ca putem contribui la obiectivele lor de sustenabilitate si ne motiveaza sa continuam strategia noastra de dezvoltare in proiecte de energie solara." a declarat Lucian Peticila, CEO Visual Fan S.A.

Grupul suedez Autoliv are 70.000 de angajati in 25 de tari in care isi desfasoara activitatea, 14 centre tehnice, cu 20 de piste de testare.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare