×

Accesează
contul existent

Business Hi-Tech

Crayon Romania, specializata in servicii IT profesionale, afaceri de peste 191,2 mil. lei in 2023,...

Crayon Romania, specializata in servicii IT profesionale, afaceri de peste 191,2 mil. lei in 2023, plus 42%. In primul semestru din 2024, compania a inregistrat un avans de peste 50% al cifrei de afaceri, pana la peste 119,2 mil. lei

25.07.2024, 10:26 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Crayon Romania, companie specializata in servicii IT profesionale si revanzare de licente software, parte din grupul norvegian Crayon, a inchis anul 2023 cu afaceri de peste 191,2 milioane de lei (aproape 38,5 milioane de euro), in crestere cu 42% fata de anul precedent. Compania a inregistrat un avans de peste 50% al cifrei de afaceri in prima jumatate din 2024, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la peste 119,2 mil. lei (24 milioane euro), au transmis reprezentantii Crayon Romania printr-un comunicat. "Pentru urmatoarea jumatate a anului 2024, ne extindem portofoliul de servicii, dezvoltand un nou departament dedicat solutiilor de automatizare si Data & AI. Acesta este menit sa ofere clientilor si partenerilor nostri toate resursele necesare pentru a-si simplifica procesele interne si pentru a amplifica beneficiile oferite de Inteligenta Artificiala", a spus Razvan Ene, Manager General, Crayon Romania. In primele sase luni ale anului, Crayon Romania a inregistrat o dublare a numarului de parteneri activi si extinderea portofoliului de tehnologii ofertate, au mai transmis reprezentantii companiei. La finalul anului 2023, in cadrul Crayon Romania lucra un numar mediu de 28 de angajati, potrivit datelor publice. Crayon Romania isi propune sa consolideze echipa de experti in tehnologie si inovatie pentru a-si accelera extinderea. De asemenea, la finalul anului 2023, Crayon Romania a raportat un profit net de 2,1 mil. lei (430.000 euro), in crestere cu 98% fata de anul precedent, arata datele publice. "In prima jumatate a lui 2024, se observa o crestere semnificativa a ponderii serviciilor profesionale in profitul realizat", au mai transmis reprezentantii companiei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare