×

Banci si asigurari

Laura Mihai, director, directia clienti mari la CEC Bank: In prezent, ne uitam cu ceva mai mare...

Laura Mihai, director, directia clienti mari la CEC Bank: In prezent, ne uitam cu ceva mai mare atentie pe zona de imobiliare. Constatam o reducere a interesului pentru achizitii din partea consumatorului final

07.12.2023, 00:05 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

"Este mai degraba o chestiune mentala. Oamenii trebuie sa se acomodeze cu noile praguri ale costului financiar. Pentru ca Romania are in continuare nevoie de spatii de locuit, tinerii au nevoie de locuri in care sa poata sa isi deruleze activitatea, deci in continuare este nevoie, dar se vede o incetinire a interesului lor pentru aceasta zona", a explicat Laura Mihai, director, directia clienti mari la CEC Bank, in cadrul conferintei ZF Investiti in Romania n Braila. Atentia incepe sa fie directionata mai mult catre zona imobiliara, dar nu din cauza unui posibil risc mai mare, ci din cauza unei reduceri a interesului pentru achizitii din partea consumatorului final, a spus recent Laura Mihai, director, directia clienti mari la CEC Bank, in cadrul conferintei ZF Investiti in Romania, organizata de Ziarul Financiar in parteneriat cu CEC Bank, la Braila. "In momentul de fata as spune nu neaparat ca este un risc mai ridicat, dar ne uitam cu ceva mai mare atentie pe zona de imobiliare. Acest lucru pornind de la faptul ca am inceput sa constatam o reducere a interesului pentru achizitii din partea consumatorului final. Este mai degraba o chestiune mentala. Oamenii trebuie sa se acomodeze cu noile praguri ale costului financiar. Pentru ca Romania are in continuare nevoie de spatii de locuit, tinerii au nevoie de locuri in care sa poata sa isi deruleze activitatea, deci in continuare este nevoie, dar se vede o incetinire a interesului lor pentru aceasta zona", a explicat Laura Mihai. Ea a mai adaugat ca impactul evenimentelor macro se rasfrange asupra costului creditului, asupra ROBOR si asupra EURIBOR.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare