×

Zf 24

RTPR a fost consultant local pentru Aramco in tranzactia condusa de A&O Shearman privind investitia...

RTPR a fost consultant local pentru Aramco in tranzactia condusa de A&O Shearman privind investitia Aramco in HORSE Powertrain Limited, joint venture-ul infiintat de Renault Group si Geely

26.07.2024, 14:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Firma de avocatura RTPR a acordat asistenta juridica pe legea romana in legatura cu achizitia de catre Aramco a unui pachet de 10% in HORSE Powertrain Limited, noua companie globala producator de motoare, fondata de Renault Group, Zhejiang Geely Holding Group si Geely Automobile Holdings Limited.

Aramco este una dintre cele mai importante companii integrate de energie si produse chimice din lume. HORSE Powertrain Limited a fost infiintata la 31 mai 2024 de catre Renault Group si Geely si are sediul central in Londra, Marea Britanie.

Tranzactia a fost semnata la sfarsitul lunii iunie si va fi finalizata dupa obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor de reglementare. Pretul care va fi platit la finalizarea tranzactiei se va baza pe o evaluare corporativa de 7,4 miliarde de euro.

Tranzactia a fost coordonata de A&O Shearman, echipa de proiect fiind condusa de partenerul responsabil de relatia cu Aramco, Andrew Schoorlemmer, incluzandu-i pe Frederic Moreau (Partner) si Sam Brooks (Senior Associate), precum si alti avocati seniori din cadrul A&O Shearman care au gestionat aspectele tranzactiei privind contractele de furnizare de produse pe termen lung, cercetare si dezvoltare si proprietate intelectuala.

Echipa RTPR a fost coordonata de Costin Taracila (Managing Partner) si Marina Fecheta-Giurgica (Senior Associate), care au fost asistati de catre George Capota (Junior Associate), si i-a mai inclus pe Andrei Tosa (Managing Associate), Diana Dimitriu (Senior Associate), Flavia Mincu (Associate), Irina Marinescu si Maria Luca (Junior Associates) pentru procesul de due diligence. Roxana Ionescu (Partner), impreuna cu Serban Halmagean (Associate) si Daria Spatariu (Junior Associate) acorda asistenta cu privire la aspectele privind investitiile straine directe ale tranzactiei.

RTPR si A&O Shearman lucreaza impreuna de multi ani la unele dintre cele mai mari si complexe tranzactii si proiecte din regiune si si-au reunit in mod repetat echipele pentru a oferi servicii perfect adaptate nevoilor clientilor in mandate regionale.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare