×

Zf 24

Tatiana Popescu, Managing Director, Quadra Casa : In trecut, contractorul primea un caiet de...

Tatiana Popescu, Managing Director, Quadra Casa : In trecut, contractorul primea un caiet de sarcini cu finisaje aleatorii si alegea cel mai ieftin material; acum dezvoltatorii mari impun finisajele, brandurile si tin cu dintii ca proiectul sa arate cum si-au dorit

15.04.2024, 14:48 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

In trecut, contractorul primea de la dezvoltator un caiet de sarcini cu finisaje aleatorii si alegea cel mai ieftin material, dar acum dezvoltatorii mari impun finisajele, brandurile si tin cu dintii ca proiectul sa arate cum si-au dorit, a declarat Tatiana Popescu, Managing Director, Quadra Casa.

" Fiecare dezvoltator are o amprenta, o imagine. Majoritatea clientilor sunt multumiti de finisajele alese de dezvoltator. Cei care cumpara penthouse-uri sau vile vor sa aiba optiuni si sa poata alege. Noi lucram doar cu fabrici certificate pe sustenabilitate".

Quadra Casa implementeaza un nou concept la noile proiecte, prin care vrea sa livreze bai gata amenajate, care trebuie doar conectate.

"Vrem sa luam bataia de cap cu baile de pe capul dezvoltatorilor, aducem baia gata facuta si ei doar o conecteaza la tevi. Avem o idee de buget, de dimeniusni, lucram la pret/mp pentru a ne putea incadra in bugetul dezvoltatorilor".

Ce a mai declarat Tatiana Popescu:

Bucurestiul este unul dintre cele mai verzi orase din Europa, unul dintre cele mai sigure si sper sa ramana asa. La persoane fizice propunem conceptul de lux permisibil. La finisaje, este important si interiorul, dar si fatada. La fel, la bai e important si cum arata baie secundara, pentru musafiri. Dezvoltatorii mari vin si aleg materialele, finisajele, sunt proiecte foarte frumoase.. Sunt si dezvoltatori care se ocupa singuri, au conceptul lor. Dezvoltatorii mici nu au architect, nu stiu ce sa faca intr=o baie, sa monteze. E un trend acum pe refacerea bailor din proiecte mai vechi, unde se fac renovari masive.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare