Accesează
contul existent

Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Apple
AirPods Max Pink

Nu mai revine in stoc

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Top

Descriere generală

AirPods Max - echilibrul perfect între sunetul uimitor de înaltă fidelitate și magia pur si simplu naturală a căștilor AirPods. Ai acum acces la o experiență extraordinară de audiție.
Căștile AirPods Max dețin toată magia wireless, pur și simplu naturală, întâlnită la toată gama AirPods. Fiind dotate cu câteva caracteristici suplimentare, oferă o experiență de audiție perfect cursivă, astfel încât să te bucuri de ritm și de plăcerea sunetului, zi și noapte.
Căștile over-ear au fost proiectate de la zero. De la pernele pentru urechi la partea superioară, căștile Airpods Max sunt create pentru confort fără compromisuri, asigurând fixarea optimă și mediul acustic ideal pentru diferite anatomii. În acest fel este creată o experiență captivantă de audiție.
AirPods Max îmbină sunetul de înaltă fidelitate cu cea mai bună funcție din industrie de anulare activă a zgomotului, pentru a asigura o experiență de audiție fără egal. Fiecare componentă a driverului customizat contribuie la o redare audio cu extrem de puține distorsiuni pe toată gama de sunete perceptibile. De la basul profund și bogat, la sunetele medii precise și sunetele înalte clare - vei auzi fiecare notă la un nou nivel de claritate.
Pentru a anula zgomotele nedorite din exterior, căștile AirPods Max folosesc șase microfoane orientate spre exterior pentru a detecta zgomotul din jur, precum și două microfoane orientate spre interior pentru a evalua ceea ce asculți. Microfoanele cu tehnologie beamforming îți izolează vocea în timpul apelurilor telefonice, astfel încât să te faci clar auzit, chiar și atunci când bate vântul.
Driverul dinamic, proiectat de Apple, produce o gamă largă de frecvențe care dezvăluie detaliile complexe ale fiecărui sunet, pentru ca tu să asculți melodiile preferate cu o textură și precizie nemaiauzite.
Motorul cu doi magneți-inel din neodim al driverului, construit după modelul celui întânit la boxe high-end de podea, minimizează distorsiunea armonică totală pe toată gama de sunete perceptibile. Rezultatul este o redare mereu clară, chiar și la volum maxim.
Cu puternicul cip H1 proiectat de Apple, prezent în fiecare cupă pentru ureche, cu designul acustic personalizat și software-ul avansat, căștile AirPods Max folosesc tehnologia audio computațională pentru a crea o experiență de audiție fără precedent. Datorită celor 10 nuclee audio ale cipului, tehnologia audio computațională blochează zgomotul din exterior, adaptează sunetul în funcție de poziția pernelor pentru urechi și îți dă impresia că tot ce se întâmplă în film, are loc în jurul tău.
Cea mai bună funcție din industrie de anulare activă a zgomotului, anulează sunetele din exterior pentru ca tu să te lași captivat de ceea ce asculți.
Apasă butonul de reglare a zgomotului pentru a comuta la modul Transparență, care îți dă posibilitatea să auzi sunetele din exterior pentru a putea interacționa natural cu mediul din jurul tău.
Egalizarea adaptivă reglează sunetul în funcție de poziția pernelor pentru urechi. Microfoanele orientate spre interior evaluează ceea ce asculți, apoi ajustează frecvențele muzicii pentru a oferi o experiență consecventă și bogată, care reproduce fidel fiecare notă.
Audio spațial cu urmărirea dinamică a mișcărilor capului îți oferă o experiență ca la cinema când urmărești filme și seriale, cu sunete care te învăluie.1 Datorită giroscoapelor și accelerometrelor integrate, căștile AirPods Max și iPhone-ul sau iPad-ul îți urmăresc mișcarea subtilă a capului pentru a corela sunetele cu dispozitivul.
Căștile AirPods Max întrerup redarea audio atunci când le scoți de pe cap și reiau redarea atunci când le pui la loc. Așa că nu vei mai rata nicio melodie.
20 de ore de audiție, redare de filme sau convorbire cu Anularea activă a zgomotului și Audio spațial activate.Încarcă simplu căștile, folosind conectorul Lightning. O încărcare rapidă de 5 minute asigură 1,5 ore de audiție.