Accesează
contul existent

Vizualizeaza cosul Finalizeaza

HUAWEI
Watch GT3 SE Black

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE

Ultra-uşor | Baterie care durează 2 săptămâni2 | Monitorizare avansată a somnului

Huawei Watch GT 3 SE

Şase motive pentru care te vei îndrăgosti de el

Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE

Designul întâlneşte tehnologia

Huawei Watch GT 3 SE

Se simte uşor,
se potriveşte perfect

AMOLED-ul mare de 1,43 inchi al ceasului se aşează deasupra unui corp gol de 35,6 g,3 cu o rezoluţie de 466 x 466 pixeli, pentru a vă oferi o vizualizare uimitoare, precum şi o potrivire confortabilă fără efort.

Huawei Watch GT 3 SE

ECRAN AMOLED

1.43"

Huawei Watch GT 3 SE

Rezistent la apă4

Huawei Watch GT 3 SE

Rezistenţă la uzură

Huawei Watch GT 3 SE

Potrivit stilului tău

Alege din aplicaţiaThemes5 unul dintre miile de modele uimitoare sau crează un cadran de ceas personalizat, pentru a-ţi reflecta personalitatea pe deplin.

Huawei Watch GT 3 SE

Stilizează imaginile de fundal pentru ceas6

Încarcă o imagine a ţinutei tale pentru a obţine o gamă de feţe de ceas generate automat şi alege-o pe cea care se potriveşte cel mai bine cu ea.
Huawei Watch GT 3 SE

Feţe de ceas portret7

Activează modul Portret pentru ca portretul şi afişajul orei să se încline pe măsură ce roteşti încheietura mâinii, pentru efecte sporite de adâncime a câmpului.

Huawei Watch GT 3 SE

Fundaluri preinstalate

Atinge pentru a crea un aspect nou uimitor, datorită cadranelor de ceas clasice, sportive şi futuriste şi unui afişaj cu widget personalizabil.

Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE

Antrenor personal de nivel profesional

Ceasul înregistrează şi monitorizează o mulţime de date de fitness şi îţi oferă sfaturile de care ai nevoie pentru a reuşi, datorită HUAWEI TruSport™.

100+

Moduri de antrenament

Cu peste 100 de moduri de antrenament dintre care poţi alege plecând din camera de zi până în aer liber, poţi să alergi, să mergi cu bicicleta, să faci drumeţii sau pur şi simplu să te mişti, oricând şi cum vrei.
Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE

Dormi bine în fiecare noapte

HUAWEI TruSleep™ identifică somnul profund, uşor şi mişcarea ochilor rapidă (REM), precum şi orele de trezire, pentru a-ţi oferi o idee clară despre cât de bine dormi, cu sfaturi practice despre cum să obţii un somn mai bun.1 Aplicaţia HUAWEI Health te ajută, de asemenea, să urmăreşti sforăitul şi vorbitul în somn.8
Huawei Watch GT 3 SE

Fiecare bătaie a inimii contează

HUAWEI WATCH GT 3 SE urmăreşte ritmul cardiac9 cu o acurateţe meticuloasă, datorită noului şi îmbunătăţitului HUAWEI TruSeen™ 5.0+ şi capabilităţilor anti-interferenţe.

Un stil de viaţă sănătos

Stabileşte obiective şi memento-uri potrivite stilului tău de viaţă inclusiv pentru hidratare, activitate şi tensiune arterială, şi finalizează-le pentru a colora trifoiul10 pentru o doză de motivaţie suplimentară.
Huawei Watch GT 3 SE

Are grijă de tine

Acest ceas inteligent îţi urmăreşte starea de bine, urmăreşte SpO2,11 nivelurile de stres şi chiar ciclul menstrual, cu alerte, previziuni ale perioadei menstruale şi alte funcţii bazate pe ştiinţă, pentru a-ţi oferi liniştea de care ai nevoie pe tot parcursul zilei.8
Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE

Durată de viaţă a bateriei de două săptămâni

Ceasul funcţionează o perioadă incredibilă de 14 zile2 la o încărcare completă. Aşa că începe să trăieşti viaţa la maximum, fără cabluri sau prize să te încetinească!

Încărcare fără fire

HUAWEI WATCH GT 3 SE acceptă încărcarea fără fir şi poate fi chiar încărcat invers de anumite telefoane12 ori de câte ori este nevoie.

14 zile

durata de viaţă a bateriei pentru folosire obişnuită

7 zile

durata de viaţă a bateriei pentru folosire intensă

Huawei Watch GT 3 SE
Huawei Watch GT 3 SE

Conectează-te la lumea ta digitală

Răspunsuri rapide

Răspunde la mesajele SMS şi la cele primite prin aplicaţii13 de pe HUAWEI WATCH GT 3 SE fie prin text, fie prin emoji doar atinge pentru a rămâne la curent cu orice apare.
Huawei Watch GT 3 SE

Rămâi conectat

Conectează ceasul la telefon prin Bluetooth pentru a răspunde sau a respinge apeluri, pentru a trimite răspunsuri rapide personalizate şi pentru a vizualiza jurnalele de apeluri - totul din confortul încheieturii mâinii!
Huawei Watch GT 3 SE

Ritmurile care te mişcă

Ceasul sincronizează listele de redare de pe telefonul tău şi redă melodiile tale preferate în timpul antrenamentelor14, oferindu-ţi o sursă de energie atunci când ai cea mai mare nevoie.
Huawei Watch GT 3 SE

Vezi şi faci mai mult

Watch AppGallery oferă acces la o gamă bogată de aplicaţii.15
Huawei Watch GT 3 SE

1. Acest dispozitiv nu este un dispozitiv medical. Prin urmare, măsurătorile şi rezultatele sunt doar pentru referinţă şi nu trebuie utilizate în niciun scop medical. Ceasul trebuie să fie conectat la aplicaţia HUAWEI Health.

2. Pe baza rezultatelor testelor de laborator HUAWEI. Utilizarea reală poate varia în funcţie de diferenţele dintre produse, obiceiurile utilizatorilor şi variabilele de mediu. Bateria poate dura 14 zile în următoarele situaţii: 30 de minute de apeluri Bluetooth în fiecare săptămână, 30 de minute de redare de muzică în fiecare săptămână, monitorizarea ritmului cardiac activat, HUAWEI TruSleep™ activat pentru somn, 90 de minute de antrenament în fiecare săptămână (GPS activat ), notificări de mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri şi 3 alarme pe zi), ecranul este pornit de 200 de ori pe zi. Bateria poate dura 7 zile în următoarele situaţii: 30 de minute de apeluri Bluetooth în fiecare săptămână, 30 de minute de redare de muzică în fiecare săptămână, monitorizarea ritmului cardiac activat, HUAWEI TruSleep™ activat pentru somn, monitorizarea stresului activată, 180 de minute de antrenament la fiecare săptămână (GPS activat), notificările mesajelor activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri şi 3 alarme pe zi), ecranul este pornit 30 de minute pe zi.

3. Pe baza rezultatelor testelor de laborator HUAWEI. Greutatea produsului nu include cureaua. Mărimea produsului, greutatea produsului şi specificaţiile aferente sunt doar valori teoretice. Măsurătorile reale între produse individuale pot varia. Toate specificaţiile sunt supuse produsului real.

4. Ceasul este în conformitate cu cerinţele standardului ISO 22810:2010 de rezistenţă la apă 5 ATM (rezistent la apă până la 50 m) şi poate fi utilizat pentru activităţi acvatice în ape puţin adânci, cum ar fi piscine sau înotul pe malul mării. Nu este potrivit pentru utilizare în duşuri fierbinţi, spa-uri, saune (băi de aburi), scufundări, scufundări adânci, scufundări pe platformă, clătire la presiune înaltă şi alte activităţi sub presiune mare a apei, temperatură şi umiditate ridicată sau apă de mare viteză. Vă rugăm să consultaţi site-ul web Huawei pentru mai multe informaţii despre rezistenţa la apă. Rezistenţa la apă nu este permanentă şi protecţia se poate deteriora din cauza uzurii zilnice.

5. Unele feţe de ceas din Themes trebuie achiziţionate, iar cadranele de ceas cu plată sunt disponibile numai în anumite ţări şi regiuni.

6. Acceptat după upgrade de programare OTA. Feţele de ceas stilizabile nu sunt acceptate pe telefoanele iOS.

7. Acceptat după upgrade-ul OTA.

8. Vorbirea în somn şi urmărirea sforăitului nu sunt monitorizate pe telefoanele iOS.

9. Acest dispozitiv nu este un dispozitiv medical. Prin urmare, măsurătorile şi rezultatele sunt doar pentru referinţă şi nu trebuie utilizate în niciun scop medical.

10. Sarcinile de viaţă sănătoasă trebuie setate în aplicaţia HUAWEI Health de pe telefon.

11. Saturaţia de oxigen (SpO2) este proporţia de hemoglobină saturată de oxigen în raport cu hemoglobina totală din sânge, adică concentraţia de oxigen din sânge în sânge. Datele şi rezultatele monitorizării sunt doar pentru referinţă şi nu trebuie utilizate în scopuri de diagnostic sau medical.

12. Încărcarea inversă este disponibilă numai atunci când este utilizată cu telefoane Huawei care acceptă încărcarea inversă.

13. Aplicaţiile actuale acceptate includ WhatsApp, Telegram, Line, Messenger şi Viber. Această funcţie nu este acceptată pe telefoanele iOS.

14. Ceasul nu poate importa muzică de pe telefoanele iOS.

15. Aplicaţiile de la terţe părţi trebuie să fie descărcate din HUAWEI AppGallery for Watch. Această funcţie este disponibilă numai în anumite ţări şi regiuni.