Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Samsung
Flip5 FlipSuit Case UX transparenta

In stoc

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Top

Descriere generală

Husă transparentă FlipSuit Galaxy Z Flip5

Husă transparentă FlipSuit Galaxy Z Flip5

Design interschimbabil şi care poate fi personalizat

Carcasa este concepută având în vedere personalizarea, ceea ce facilitează schimbarea cardurilor de colaborare în funcţie de stilul sau starea ta de spirit. Designul unic te va face să ieşi în evidenţă.

Husă transparentă FlipSuit Galaxy Z Flip5 *Imagine simulată în scop ilustrativ. Opţiunile reale de culoare şi design ale cardurilor de colaborare şi ale conţinutului afişat pe carcasa Flipsuit pot fi diferite de imagine.**Accesoriile mărcilor colaboratoare şi accesoriile funcţionale sunt vândute separat.***Disponibilitatea culorilor, modelelor şi designul accesoriilor pot varia în funcţie de ţară.****O singură parte de conţinut este afişată pe card.*****UX/UI real poate fi diferit.

Transformare automată, cu un conţinut dinamic

Oferă-i dispozitivului tău Galaxy Z Flip5 o schimbare digitală distractivă, cu un card interactiv. Schimbă ecranul exterior cu un conţinut unic, pe care îl poţi captura în selfie-uri oglindă, pentru un aspect remarcabil. Este proiectat ţinând cont de planetă.

Husă transparentă FlipSuit Galaxy Z Flip5 *Imagine simulată în scop ilustrativ. **Pentru a activa conţinutul dinamic de pe ecranul exterior pentru selfie-uri oglindă, atinge pictograma Dual Preview din aplicaţia Camera de pe ecranul principal, apoi atinge miniatura de pe ecranul exterior. ***Disponibilitatea culorilor şi modelelor poate varia în funcţie de ţară sau de regiune. **** UX/UI reală poate fi diferită.