Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Samsung
Galaxy Watch5 LTE 44 mm Black

Stoc epuizat

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Mărimea ecranului

Conectivitate

Anunță-mă când revine în stoc

Notificările se trimit primilor înscriși, în funcție de stocul disponibil de telefoane.

Top

Descriere generală

Samsung Galaxy Watch5

Monitorizare somn

Monitorizarea stării de sănătate şi wellness

O baterie cu 13% mai mare pentru utilizare zilnică1

Ceasul inteligent pentru obiectivele de wellness de zi cu zi

MONITORIZAREA STăRII DE SăNăTATE

Verifică-ţi starea de sănătate oricând

Chiar şi noaptea

Samsung Galaxy Watch5 1
BIOACTIVE SENSOR

Monitorizează-ţi inima

Samsung Galaxy Watch5 2

Samsung BioActive sensor

Puternicul senzor 3 în 1 Samsung BioActive Sensor controlează în mod eficient trei senzori de sănătate. Senzorul de analiză a impedanţei bioelectrice, senzorul cardiac electric (ECG) şi senzorul optic de ritm cardiac.

Monitorizarea activităţii sportive

Fiecare pas contează

Samsung Galaxy Watch5 4

Te antrenezi? Ceasul tău îţi numără paşii, caloriile şi chiar şi rutina. Suportă chiar şi peste 90 de exerciţii pe care le poţi urmări de pe ceas.

BATERIE

Înapoi instant la încheietura mâinii tale

Samsung Galaxy Watch5 5

Încărcare până la 45% în

30 de minute

Este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a ajunge de la 0% la 45% de încărcare. Da, ai citit bine. Cu o baterie mai mare decât cea a modelelor anterioare şi încărcare rapidă, eşti gata de plecare în cel mai scurt timp.12, 13

DURABILITATE

Fă cunoştinţă cu afişajul din cristal de safir

Îţi prezentăm ceasul nostru durabil Galaxy Watch. Rezistent la apă, 14, cu un afişaj frontal mai dur, realizat cu cristal de safir premium, care este de 1,6 ori mai rezistent la zgârieturi.15, 16 Cam tot ce vă pregăteşte ziua.

Samsung Galaxy Watch5 6

1. În comparaţie cu capacitatea bateriei Galaxy Watch4. Capacitatea standard a fost testată în condiţiile unui laborator terţ. Capacitatea standard este media estimată, luând în considerare deviaţia capacităţii bateriei printre mostrele de baterii testate în temeiul standardului IEC 61960-3. Capacitatea nominală este de 573 mAh pentru Galaxy Watch5 Pro, 398 mAh pentru Galaxy Watch5 Large şi 276 mAh pentru Galaxy Watch5 Small. Durata de viaţă efectivă a bateriei poate varia în funcţie de mediul reţelei, tiparele de utilizare şi alţi factori.
2. Disponibilitatea poate varia în funcţie de ţară sau regiune.
3. Necesită aplicaţia Samsung Health versiunea 6.22.1 sau o versiune ulterioară.
4. Galaxy Watch5 trebuie să fie asociat cu un telefon Samsung Galaxy cu Android 8.0 şi minim 1,5GB RAM.
5. Destinat exclusiv în scopuri de wellness şi fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea sau tratarea niciunei afecţiuni medicale sau tulburări de somn. Măsurătorile au rol doar de referinţă personală. Pentru sfaturi, te rugăm să consulţi un cadru medical.
6. NU îţi măsura compoziţia corporală dacă ai un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate.
7. NU îţi măsura compoziţia corporală dacă eşti gravidă.
8. Este posibil ca rezultatele măsurătorii să nu fie precise dacă ai sub 20 de ani.
9. Toate funcţiile şi interfaţa cu utilizatorul se pot modifica.
10. Compoziţia corporală este disponibilă exclusiv pe gama Samsung Galaxy Watch4 şi modelele Galaxy Watch lansate ulterior.
11. Destinat exclusiv în scopuri de wellness şi fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea sau tratarea niciunei afecţiuni medicale sau boli. Măsurătorile au rol doar de referinţă personală. Pentru sfaturi, te rugăm să consulţi un cadru medical. Orice informaţie legată de sănătate accesată prin intermediul dispozitivului şi/sau al aplicaţiei nu trebuie tratată ca un sfat medical. Utilizatorii ar trebui să solicite sfaturi medicale de la un medic.
12. Teste efectuate de Samsung în iunie 2022, folosind versiunea pre-lansată pentru Galaxy Watch 5 (BT şi LTE), fiecare fiind asociat cu un telefon Samsung; toate dispozitivele au fost testate cu software-ul de pre-lansare, cablul Galaxy Watch Magnetic Fast Charging USB C (EP-OR900) şi adaptorul de alimentare Samsung 25W USB C (EP-TA800). Timpul de încărcare variază în funcţie de regiune, setări, tipar de utilizare şi factori de mediu; rezultatele efective pot varia.
13. Adaptorul de alimentare Samsung 25W USB C (EP-TA800) se vinde separat.
14. Galaxy Watch5 are o rezistenţă la apă la o adâncime de 50 de metri, conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru scufundări sau activităţi care implică presiune sub apă. Dacă dispozitivul sau mâinile sunt ude, acestea trebuie să fie uscate înainte de manevrare.
15. Comparativ cu Galaxy Watch4.
16. Pe baza durităţii Vickers măsurate cu o sarcină constantă de 200 fg.