Accesează
contul existent

Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Samsung
S Pen Fold edition Black

In stoc

Livrare 1-3 zile lucrătoare



Plătește între 4 și 60 de rate prin:

Top

Descriere generală

S Pen Fold Edition, telefon Galaxy Z Fold5

Uşor de transportat, gata de utilizat

Datorită dimensiunii compacte, S Pen este uşor de transportat, în timp ce rămâi productiv(ă). Cu husa sa exclusivă pentru menţinere în siguranţă, S Pen este un accesoriu ideal pentru orice profesionist activ sau pentru persoane entuziaste şi creative.

S Pen Fold Edition, telefon Galaxy Z Fold5 *Imagine simulată în scop ilustrativ.

Precis, ca stiloul tău preferat

Profită de spaţiul extins de pe ecranul principal al Galaxy Z Fold5. S Pen Fold Edition are un vârf subţire, de 1,5 mm, cu 4.096 niveluri de presiune, permiţându-ţi să scrii şi să schiţezi cu precizie şi control.

S Pen Fold Edition, telefon Galaxy Z Fold5 *S Pen Fold Edition compatibil cu Galaxy Z Fold5. **Galaxy Z Fold5 se vinde separat.

Rezistent la praf şi apă

Construit pentru a rezista în condiţii dure. Având rezistenţă la apă şi praf, S Pen va rămâne pe deplin funcţional, indiferent dacă îl utilizezi în ploaie sau pe un traseu prăfuit.

*Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition este clasificat IP68. Conform condiţiilor de testare în laborator, pentru scufundare până la 1,5 metri de apă dulce, timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau în piscină. Rezistenţa la apă şi praf a dispozitivului nu este permanentă şi poate să scadă în timp.
S Pen Fold Edition, telefon Galaxy Z Fold5

Personalizează-ţi Air Command

Luarea notiţelor cu S Pen nu a fost niciodată mai uşoară. Cu acest instrument îţi poţi nota ideile oricând şi oriunde ai parte de inspiraţie. Creezi comenzi rapide pentru acţiunile S Pen preferate, economisind timp şi lucrând inteligent.

S Pen Fold Edition, telefon Galaxy Z Fold5 * UX/UI reală poate fi diferită.