Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Sony
camera Camera HD PS5 Platinum

In stoc

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Top

Descriere generală

ps5-camera

Dotată cu obiective duble pentru captare la 1080p şi un suport încorporat, camera HD funcţionează perfect cu instrumentele de eliminare a fundalului PS5™, pentru a te pune în centrul atenţiei. Creează rapid o înregistrare sau o transmisie cu tine şi desfăşurarea jocului, folosind butonul de creare al controlerului fără fir DualSense™.

ps5-camera
Captează momente de neratat
Captură la 1080p

Captează-te în full-HD clar şi fluid, cu obiectivele superangulare duble ale camerei, pe măsură ce trăieşti cele mai epice momente în joc. Creează rapid o înregistrare sau o transmisie cu tine şi desfăşurarea jocului, folosind butonul de creare al controlerului fără fir DualSense™.

ps5-camera
Suport încorporat

Fă captura perfectă cu ajutorul suportului ajustabil încorporat al camerei HD. Designul său compact permite poziţionarea în siguranţă pe sau sub televizoare - unde poţi ajusta fin unghiul pentru a corespunde configuraţiei tale.

ps5-camera
Instrumente de eliminare a fundalului

Ocupă locul central în producţiile tale folosind instrumentele de eliminare a fundalului integrate ale consolei PlayStation®5. Cu ajutorul camerei HD, te poţi adăuga în videoclipurile cu desfăşurarea jocului în timp ce transmiţi în modul picture-in-picture, cu posibilitatea de a decupa fundalul sau de a-l elimina complet, înlocuindu-l cu un ecran verde.

ps5-camera

Specificaţii

Denumire produs Camera HD PS5
Compatibilitate PlayStation 5
Lentile Lentile duble
Rezoluţie imagine FullHD 1080p
Dimensiuni externe Aprox. 120x189x68 mm (lăţime x înălţime x lungime)
Greutate Aprox. 272 grame
Conţinut pachet Cameră HD; Manual de instrucţiuni