Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Sony
Controller DualSense PS5 Grey Camouflage

In stoc

Livrare 1-3 zile lucrătoare

Posibilitate de a fi livrat la locker, într-o comandă de cel mult 3 produse


Culoare

Top

Descriere generală

Descoperă o experienţă de joc mai profundă şi mai captivantă care aduce acţiunea la viaţă, chiar în mâinile tale

Insuflă viaţă în lumea jocurilor | Feedback haptic

Simte fizic feedback-ul receptiv la acţiunile tale din joc, cu mecanisme de acţionare duble care înlocuiesc motoarele cu vibraţii tradiţionale. În mâinile tale, aceste vibraţii dinamice pot simula orice senzaţii, de la mediile din joc la reculul diferitelor arme.

Declanşatoare adaptive

Experimentează diferite niveluri de forţă şi tensiune, atunci când interacţionezi cu echipamentele şi mediul tău din joc. De la tragerea unui arc puternic la călcatul pe frânele unei maşini care se deplasează cu viteză, simte-te fizic conectat cu acţiunile tale de pe ecran.

Confort caracteristic

Preia controlul cu un design evoluat în două tonuri, care combină un aspect emblematic şi intuitiv cu joystickuri îmbunătăţite şi o bară luminoasă reconcepută.

Caracteristici familiare

Controlerul fără fir DualSense™ reţine multe dintre caracteristicile DUALSHOCK®4, revenind pentru o generaţie nouă de jocuri.

Bateria integrată

încarcă şi joacă-te, acum prin USB Type-C®4.

Difuzor integrat

Anumite jocuri preiau o dimensiune suplimentară cu efectele de sunet de înaltă fidelitate care se dezlănţuie din controler.

Senzor de mişcare

Transferă controlul intuitiv al mişcării în jocurile compatibile, folosind accelerometrul şi giroscopul integrate.
Denumire produs Controller fără DualSense™ PlayStation®5
Butoane/Funcţii PS button, SHARE button, OPTIONS button, Directional buttons (Up/Down/Left/Right), Action buttons (Triangle, Circle, Cross, Square), R1/L1/R2/L2 button, Left stick / L3 button, Right stick / R3 button, Pad button
Tip baterie Li-Ion reîncărcabilă - 1000 mAh
Dimensiuni externe Aprox. 160×66×106 mm (lăţime × înălţime × lungime)
Greutate 280 g
Touch Pad 2 puncte Touch Pad, Click Mechanism, Tip Capacitiv
Senzori Senzor de Mişcare - 6 axe
Giroscop - 3 axe
Accelerometru - 3 axe
Ieşiri/Intrări USB (Type C), Extension Port ; ieşire stereo pentru căşti
Interfaţă Bluetooth® v5.1+EDR, USB HID Class, USB Audio Class
Alte facilităţi Vibraţii, difuzor mono

Controler fără fir DualSense™ – Grey Camouflage

Detalii produs

Denumire completă produs Controler fără fir DualSense™–
Grey Camouflage

Dată de lansare    14/10/2022

Hardware compatibil Consola PlayStation®5

Conținutul pachetului    Controler fără fir DualSense™ –
Grey Camouflage
Manual de instrucțiuni
Greutatea produsului    Aprox. 280 (g)
Dimensiuni produs (l/L/a)    Aprox. 160 x 66 x 106 (mm)
Dimensiuni pachet (l/L/a)    Aprox. 188 x 189 x 69 (mm)

Descrierea culorii

Decorat cu modele unice ale emblematicelor simboluri PlayStation, controlerul DualSense™ Grey Camouflage aduce în joc un stil proaspăt, urban.
Completează aspectul echipamentului tău de joc, adăugând căştile fără fir cu microfon PULSE 3D™ cu design asortat de camuflaj.*
Observații legale *Consola PS5 și produsele Grey Camouflage prezentate sunt vândute separat.

Declanșatoare adaptive2
Experimentează niveluri variate de forță și tensiune, interacționând cu mediul din joc și cu echipamentele folosite. De la tensiunea resimțită la întinderea corzii unui arc cu săgeți, la frânarea atunci când te afli într-o mașină care merge cu viteză mare, te vei simți conectat fizic cu acțiunile realizate pe ecran.
 
Găsește-ți vocea, împărtășește-ți pasiunea
 
Microfon încorporat și mufă jack pentru căști
Discută cu prietenii online3 folosind microfonul încorporat – sau prin conectarea unei perechi de căști, prin mufa jack de 3,5mm. Activează și dezactivează cu ușurință funcția de captare vocală într-o clipă, folosind butonul „Mute” dedicat.

Butonul „Create”
Înregistrează și transmite3 momentele memorabile din timpul jocului, cu butonul „Create”. Realizat pe baza succesului obținut de opțiunea SHARE, „Create” le oferă jucătorilor mai multe feluri de a realiza conținut de gaming și de a-și transmite live aventurile.
 
Un simbol al gamingului, în mâinile tale
 
Confort recunoscut
Preia controlul cu un design superior, în două tonuri, care combină un aspect emblematic, intuitiv, cu butoane îmbunătățite și un light bar reimaginat.

Funcționalități familiare
Controlerul fără fir DualSense™ păstrează multe dintre funcționalitățile DUALSHOCK®4, disponibile acum și pentru o nouă generație a gamingului.
 
Baterie integrată
Încarcă și joacă-te, acum prin intermediul USB Type-C®4.
 
Difuzor integrat
Jocurile selectate pot fi percepute printr-o nouă dimensiune, datorită efectelor sonore de înaltă fidelitate1 emanate de controler.
 
Senzor de mișcare
Control intuitiv al mișcării pentru jocurile selectate, cu accelerometrul și giroscopul integrat.

Du experiența de gaming la următorul nivel pe dispozitivele Apple

Conectivitate Bluetooth®  
Controlerul poate fi conectat direct cu un iPad, iPhone, Mac sau Apple TV5 prin Bluetooth® și aduce, astfel, confortul recunoscut PlayStation® și precizia next-gen potrivite pentru experiența ta de gaming.
Te poți bucura și de touch pad-ul controlerului, de senzorul de mișcare, și poți experimenta efectele declanșatoarelor sale adaptive în jocurile compatibile.

Aplicații de jocuri
Compatibil cu mii de jocuri care pot fi experimentate folosind un controler, inclusiv cu cele de pe Apple Arcade, controlerul fără fir DualSense™ îți permite să duci experiența de gaming la următorul nivel, atât acasă, cât și atunci când te afli în mișcare.

PS Remote Play5
Redă jocurile compatibile de pe consola ta PS5™ sau PS4™ pe iPad, iPhone, sau Mac și joacă-te folosind aplicația PS Remote Play6 și controlerul tău fără fir DualSense™. Aplicația necesită o conexiune la Internet și un cont PlayStation™Network, disponibil gratuit aici: https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/

Informații legale

Disclaimere
1 În comparație cu un controler fără fir DUALSHOCK®4.
2 Disponibil atunci când funcționalitatea este suportată de joc.
3 Sunt necesare conexiune la Internet și un cont PlayStation™Network. Titularii conturilor trebuie să aibă cel puțin 7 ani, iar cei sub 18 ani necesită consimțământul părinților. Se aplică termeni și condiții: playstation.com/PSNTerms.
4 Cablul nu este inclus. Pentru conectare și pentru încărcarea controlerului utilizați cablul USB oferit alături de consola PS5™.
5 Sunt suportate dispozitivele cu macOS 11.3, iOS 14.5, iPadOS 14.5 sau tvOS 14.5 sau cu versiuni ulterioare.
6 PS Remote Play necesită conectarea la Wi-Fi și aplicația Remote Play, o consolă PS4™ sau PS5™ cu cea mai recentă versiune software și un joc compatibil. Este recomandată o consola PS4 sau PS5 cu o conexiune prin fir printr-un cablu LAN. Versiunea 4.0 a aplicației Remote Play de pe iOS și iPadOS sau versiunea 4.1 de pe macOS este necesară pentru ca jocurile să poată fi jucate folosind controlerul prin conexiune Bluetooth®.