Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Xiaomi
cantar inteligent Body Composition 2 White

In stoc

Livrare 1-3 zile lucrătoare


Top

Descriere generală

Cantar Xiaomi Body Composition Scale

Cantar Xiaomi Body Composition Scale este un gadget care furnizeaza o serie de informatii importante legate de corpul tau.

Astfel, pe langa afisarea greutatii, Cantar Xiaomi Body Composition Scale inregistreaza si nivelul de grasime si de apa din corp, precum si masa musculara.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale utilizeaza analiza impedantei bioelectrice pentru a realiza aceste masuratori in mod eficient.

Rezultatele inregistrate iti vor fi disponibile prin intermediul aplicatiei Mi Fit, disponibila in App Store si Google Play.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale monitorizeaza atat adultii cat si copiii.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale identifica automat fiecare membru al familiei si poate stoca pana la 16 profiluri de utilizator. De asemenea, datorita tehnologiei Bluetooth 4.0 cu consum redus de energie, scala va functiona pana la 8 luni folosind doar 4 baterii standard AAA.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale proiectat cu o sticla eleganta, la temperatura ridicata, transparenta ridicata a luminii pentru panoul principal. Pentru a preveni alunecarea si caderea, sticla lustruita are un sistem anti-alunecare pentru a asigura o aderenta robusta, chiar si pentru picioarele umede. Textura sa rafinata si suprafata stralucitoare sunt complementul perfect al oricarei case.

Cantar Xiaomi Body Composition Scale ascuns de vedere pana cand pasi pe el timp de trei secunde, afisajul elegant ofera citiri clare folosind lumini LED. Senzorul unic de lumina ajusteaza automat luminozitatea pentru lizibilitate in toate conditiile.

Specificatii tehnice

Dimensiuni
300mm * 300mm * 20 mm
Greutate
1.6 kg
Baterie
4x AAA
Compatibilitate
Bluetooth 4.0
Operating temperature
0 - 40 grade C
Interval greutate
5 kg - 150 kg