Alcatel OT708

Alcatel OT708


  rating 3,39 din 5
punctaj obtinut
din 51 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

vornicescuiv despre Alcatel OT708


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

        Prima data am vazut telefonul asta la un Orange Store dintr-un complex comercial din Galati. Primul lucru care mi-a atras atentia la el a fost design-ul, care este unul foarte reusit.
        Ca si performante este un telefon care are functiile de baza din punctul meu de vedere.
        Poti sa aculti radio cu RDS si sa-ti asculti muzica preferata, la handsfree-ul sterio inclus in pachet la o calitat foarte buna.
        Telefonul vine cu o camera cu un senzor de 1,3 megapixeli cu care puteti sa faceti poze, nu de cea mai buna calitate, avand in vedere ca este doar un telefon si nu un aparat foto, dar destul de buna mai ales atunci cand este suficienta lumina. telefonul permide deasemenea si realizare de clipuri la o calitate acceptabila.
        Un alt punct bun al telefonului este faptul ca permite citirea de ebook-uri, lucru care este foarte folositor atunci cand vrei ca sa poti citi anumite documente, care le ai scrise pe calculator, pe telefonul mobil doar transferandu-le prin cablu de date sau prin bluetooth.
        Telefonul este dotat cu tehnologia Bluetooth, care este cel mai simplu si mai raspandit mod de a transfera muzica, poze, clipu-ri si alte tipuri de date intre diverse dispozitive electronice.
        Pentru transferul de date telefonul are un port miniUSB, lucru care este foarte folositor, pentru ca cablurile de date care sa aiba la un capat mufa USB si la celalat mufa miniUSB sunt din ce in ce mai raspandite, ceea ce le face sa fie mai ieftine, sau in unele cazuri nici nu este nevoie sa cumparati unul, pentru ca putei sa-l folositi pe cel de la o camera foto, sau de la un webcam, iar lista cu dispozitive care au acest tip de port este mult mai lunga.
        Incarcarea telefonului se face tot prin portul miniUSB, acest lucru fiin foarte folositor, in special in cazul in care vi se termina bateria si nu aveti incarcatorul la dumneavoastra, puteti sa imprumutati unul care sa aiba o mufa miniUSB, acest tip de incarcatoare fiind destul de raspandit.
        Un lucru bun cu care vine telefonul si se deosebeste de un telefon cu functiile de baza este ecranul full-touch, telefonul avand doar 3 butoane clasice, unul pentru pornire/oprire si blocare/deblocare a ecranului si 2 butoane +/- pentru modificare volumului si a pentru navigarea prin meniu. Touch-screen raspunde foarte bine la comenzi, navigare prin meniu fiind foarte rapida, fara nicio intarziere.
        Un punct in minus al telefonului ar fi memoria interna foarte mica de 4Mb, dar acest lucru este compensat de faptul ca permite card microSD de pana la 4GB.
        Telefonul mai detine si platforma JAVA Midp 2.0, pentru jocuri si aplicatii java, lucru foarte bun pentru momentele cand trebuie sa astepti la cozi care par interminabile.
        In concluzie telefonul este unul reusit atat din punct de vedere al design-ului cat si al functiilor, iar raport pret/calitate este unul foarte bun.
p.s.: Intentionez sa-mi cumpar acest telefon la fidelizare.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

harrvester pe 04.03.2010 00:40

Sa fiu sincer, nu inteleg de ce multa lume apreciaza designu`ul la acest telefon. Mie personal nu mi se pare cine stie ce. Nu asi zice ca e un design "foarte reusit". In cel mai bun caz asi aprecia design`ul ca fiind unul ok. parerea mea smiley

geodamage pe 25.02.2010 19:46

Bun review! Am reusit sa-mi formez o parere despre el cu ajutorul informatiilor de aici. Nu l-am vazut inca dar cred ca o sa merg la un Orange Store sa vad cu ochii mei cum este.

kostatcl01 pe 19.02.2010 17:28

Te rog eu orienteaza-te la un touch screen facut de firme cu renume si experienta gen HTC.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia 2730


rating 3,75 din 5

75 review-uri
78% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson W100


rating 2,5 din 5

18 review-uri
11% dintre utilizatori recomanda

Samsung C3300K black


rating 3,68 din 5

5 review-uri
20% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3