BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Dacian despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

¿

BlackBerry(ex RIM) a luat o decizie riscanta in unele din cele mai grele momente prin care a trecut compania, si anume lansarea unui nou terminal, dar care are la baza un sistem de operare nou. Ideea in sine este foarte buna, dar este conditionata de cativa parametri : de cat de bine functioneaza terminalul in viata reala, de cat de bine va fi privit de utilizatori noul ecosistem propus de BB(fie ca migreaza de la iPhone, Android sau WP, fie ca e primul lor smartphone), de cat de bine vor reactiona developerii de aplicatii si de cat de bine va fi corectat si upgradat OS-ul de catre de developerii companiei canadiene.

¿

Z10, fiind flagship-ul companiei in acest moment va trebui sa multumeasca pe toata lumea, si sa uimeasca cat mai multi utilizatori. Hardware-ul nu e menit sa uimeasca, ci sa multumeasca(procesor dual-core, 2GB de RAM). Design-ul insa pe mine m-a uimit. Ca posesor al fostului flagship(BB 9900) nu credeam ca vor face ceva mai bun prea curand. M-am inselat. E simplu, elegant, iar materialele sunt de cea mai buna calitate. Comparatia cu iPhone 5 nu isi are rostul, deoarece telefoanele seamana putin in poze, cand ai mana pe el, e deja alta experienta.

¿

Spuneam ca hardware-ul e facut sa multumeasca. Nu in totalitate, caci ecranul este extraordinar. PPI deja mi se pare ceva pe care se pune accentul prea mult, caci de la o valoare incolo(250+ PPI) nu iti mai dai seama ce si cum. Insa culorile sunt vii, nu supra saturate ca la Samsung sau iPhone, si imaginile in general se vad foarte bine. Aduna insa grasimi destul de rapid, dar se sterg la fel de usor. Calitate foarte inalta, despre asta vorbim. Spun clar ca este sub iPhone 5(insa nu cu mult), dar clar peste Galaxy S3.


CONTRA

Nimic. Chiar imi place totul la telefon. Nu pare a se zgaria foarte usor, si imi da impresia ca tin ceva foarte rezistent in mana. Specificatiile tehnice cred ca sunt de ajuns si hardware-ul a fost facut special pentru noul OS, ce-i prea mult strica(vezi Android, quad core si nici pana acum nu exista ceva stabil de la un cap la celalalt).

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3