BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

George despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Pachetul standard de aplicatii cu care vine noul? BlackBerry Z 10 consta in Browser, BBM, Remember, Docs to go, Facebook, Twitter, Linkedin, Foursquare, Maps, Youtube, Newstand, Weather, Box, Dropbox, Print to go, Smart tags, Adobe Reader. Dupa primul update acestora li se aduga Dailymotion.

BlackBerry Hub este aplicatia centrala care inglobeaza toate conturile retelelor sociale, mail-urilor,sms-urilor, etc., toate notificarile regasindu-se acolo. Personal de hub mi-am legat contul de Facebook, mailul personal precum si cel de serviciu. Partea de mail este una dintre cele mai bune fata de celelalte aplicatii de pe piata. Pot comuta intre folderele de mail, pot seta flag-uri, mark as, batch select, etc). Nici macar aplicatia outlook facuta de Microsoft+Seven pentru Android nu permitea atatea lucruri.

O alta aplicatie utila este Remember cu ajutorul careia iti pot salva diferite notite pe telefonsi evident reminder-uri.

Fata de alta smartphone-uri, BlackBerry Z 10 vine cu o suita office incorporata cu ajutorul carora se pot crea/ edita/ personaliza diferite documente destul de usor.

Am fost foarte impresionat de aplicatia Youtube. In orice moment pot pune in fundal aplicatia, acesta continuand sa ruleze, vazandu-mi de treaba.

Aplicatia Newsstand este un magazin ce permite achizitionarea revistelor in format digital. Am gasit destul de multe reviste interesante in magazin.

Pentru cei care dispun de un router wireless si de o imprimanta conectata la ea aplicatia Print To Go li se va parea extrem de utila. Aceasta permite printarea documentelor wireless.

BlackBerry Z10 mai vine integrat si cu un QR scanner, prin intermediul aplicatiei Smart Tags.

Pentru cei care doresc sa creeze filmulete din vacanta , exista aplicatia Story Maker . Cu ajutorul acesteia se pot crea filmulete la care se adauga titluri, muzica, etc. Aceasta a fost una dintre aplicatiile la care a trebui sa ma chinui putin ca sa ies din ea.

Am apreciat Calendarul deoarece s-a sincronizat automat cu calendarul din mailul personal . Pentru a reusi acest lucru pe Android trebuia sa instalez aplicatia de mail de la Microsoft.


CONTRA

Unul dintre gusturile amare pe care mi le-a lasat terminalul a fost lipsa hartilor pentru Romania din aplicatia Maps. Sper ca in curand sa se rezolve problema. Din pacate nu am gasit in BlackBerry World Google Maps.

BlackBerry World este inca la inceput de drum, avand foarte putine aplicatii, majoritatea fiind contra cost si destul de piperate comparativ cu versiunile de pe Android. Din aplicatiile uzuale de curand s-a lansat Whats app, in rest mai avem de asteptat putin.

Am apreciat aplicatia Weather, insa trebuie sa o pun la contra deoarece simt lipsa unui widget de weather, cum eram obisnuit pe HTC Wildfire S.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3