BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Calugar despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Odată cu noua interfața BlackBerry Flow, avem parte si de un sistem nou nouț de centralizare a serviciilor incluse (si nu numai) denumit generic BlackBerry HUB.

Accesarea acestui serviciu se face foarte simplu si facil, fie prin mișcarea ecranului spre dreapta, fie din orice aplicație prin mișcarea degetului pe ecran in sus si apoi la dreapta.

In meniul care apare veți descoperi accesul rapid la toate serviciile de messaging, dar si opțiunea HUB care va va afișa in mod cronologic toate notificările primit prin mail,sms, twitter, facebook, telefon, evenimente calendar si alte servicii.

Pentru includerea unei aplicații in meniul HUB nu e nevoie de nimic special. Odată configurat un serviciu acesta va apărea automat aici, si veți putea sa vedeți si sa răspundeți in mod direct notificărilor primite.

Puteți dezactiva in orice moment ce aplicații sa apară in ecranul HUB din setările telefonul, opțiunea HUB, snsă nu puteți seta ce tip de mesaje sa apară.

Aplicația Remember permite adăugarea si organizarea pe dosare a notițelor dumneavoastră care pot fi introduse at?t scris cat si direct vocal, la care in orice moment puteți atașa o poza sau orice al tip de fișier.

Serviciul de email este destul de ușor de configurat, recunoscand automat o mare parte din serviciile, iar vrăjitorul de configurare va ajuta sa setați orice cont de email fără nici o probleme.

Pentru utilizatorii de cont BlackBerry Business, BlackBerry aduce serviciul BlackBerry Balance, care va ajuta sa separați datele personale de cele de serviciu.

Interfața pentru manipularea e-mail-urilor este una destul de reușită, ?nsă si aici apare un mare minus: Imposibilitatea de a naviga ?nainte si ?napoi intre email-uri, in mod citire.

Noul BlackBerry vine si cu o lista de aplicații preinstalate, cum ar fi:

-Pentru Social Network facbook , twitter si BBM.

-Pentru productivitate: Docs to Go (o aplicație simpla pentru editarea si citirea documentelor word, excel…), Remember –despre care am mai povestit-,Print To Go (care nu lucrează direct cu o imprimanta wireless), File Managers, Sistemul de stocare a fișierelor in cloud Box si NewsStand (doar cu produse din cateva tari).

Magazinul de aplicații BlackBerry World este ușor de folosit, insă numărul de aplicații lasă de dorit. snsă daca aveți ocazia sa folosit telefonul 2 săptămani –ca in cazul meu- veți observa ca numărul de aplicații creste aproape zilnic, iar actualizările pentru aplicațiile actuala nu incetează sa apară.

Cea mai mare dezamăgire este snsă BlackBerry masp care pur si simplu se termina la granița dintre Austria si Ungaria.


CONTRA

Lipsa hartilor pentru romania

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3