BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

CONSTANTIN despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Odata deschisa cutia, Z10 este un telefon care, la o prima privire, aduce cu concurentul sau Iphone 5, ca si forma. Dar, odata ce intri in detalii, asemanarea se opreste doar la forma.

Dupa primul contact cu telefonul, pot sa spun ca are o imagine business si este mai putin "glossy", comparativ cu acelasi Iphone5. Capacul de plastic de pe spate, cu aspectul sau usor cauciucat si cu asperitati, asigura o priza foarte buna a telefonului in mana si il impiedica sa fie scapat accidental.

La o prima vedere, mi-as fi dorit ca marginile telefonului, pana la ecran, sa fie mai subtiri. Dupa prima zi de utilizare intensa insa, am inteles de ce e asa: marginile ecranului sunt asa numitul "active bezel" si au un rol foarte important in manevrarea cu o singura mana acestui telefon.

Dimensiunea de 4.2 inch a ecranului pare aleasa foarte bine: mi-a permis sa ajung, tinand telefonul cu o singura mana, in oricare din cele patru colturi ale sale.

Daca facem un inventar rapid al butoanelor fizice de pe Z10 remarcam butoanele de volum de pe lateral dreapta si cel de stand-by din lateral superioara si cam atat. Nici un buton pentru navigare. Tot ce ai nevoie este pentru a naviga este doar un degetul mare liber si sa inveti FLOW-ul(o colectie de cateva gesturi specifice acestui telefon).

Tot la capitolul hardware vreau sa remarc portul micro-HDMI, pozitionat la mijlocul lateralei stanga a lui Z10. Aceasta pozitionare este foarte fericita, pentru ca iti ofera un echilibru foarte bun al telefonului in modul landscape, atunci cand il conectezi la un TV.

Calitatea convorbirilor este foarte buna, telefonul avand si functia de HD Voice. In momentul in care folosesti HD Voice(intr-un apel cu un alt telefon compatibil HD Voice) sunetul este foarte clar si natural si nu are acea rezonanta metalica, rezonanta pe care am intalnit-o la alte telefoane cu aceasta functie. Am remarcat, de asemenea, ca atunci cand folosesti speakerul, calitatea sunetului este foarte buna, iar interlocutorul te aude fara probleme, chiar daca telefonul sta pe birou, nu foarte aproape de persoana care vorbeste.

Bateria lui Z10 de 1800 de mAh as numi-o ca fiind decenta in ceea ce priveste performantele sale. Adica, in conditii de utilizare intense(aplicatii, jocuri si chiar 1.5 ore de muzica prin Deezer) nu se descarca pana la orele 20. Si asta inainte de a-i face ultimul update de soft scos de catre cei de la Blackberry, soft care, din relatarile celor care il folosesc, imbunatateste cu pana la 60% performanta bateriei.(inca nu a aparut in Romania)


CONTRA

Nimic deocamdata?

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3