BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

al_rdss despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Unul din punctele forte ale sistemului de operare BB10 este noul BlackBerry Hub. Acesta este locul in care toate formele de comunicare (email, apeluri, SMS, BBM, retele sociale) apar si prezinta noutatile. Aplicatia mi s-a parut utila, avand inclusiv functia de a "trage cu ochiul" la noile mesaje. Abordarea mi s-a parut noua si binevenita.
Configurarea diferitelor conturi de e-mail este deosebit de facila. Nu am intampinat dificultati in configurare, iar sincronizarea cu calendarul mi s-a parut de asemenea simpla.
BlackBerry Messenger este una din putinele aplicatii care chiar mi-a placut. Vizual, aplicatia arata mult mai bine decat versiunile anterioare. Este exact ceea ce am asteptat, iar pe langa functiile prezente in versiunile anterioare vine si cu apeluri video catre alti utilizatori de BB10 sau PlayBook si screen sharing.
Majoritatea aplicatiilor implicite au primit atentie sporita; functioneaza corect, isi indeplinesc functiile insa... le lipseste ceva.


CONTRA

Aplicatia BlackBerry Remember permite crearea unei liste "to do" destul de usor de personalizat. Cu toate acestea, consider aplicatia inutila fara o functie de alertare; trag speranta ca aceasta va fi adaugata printr-un update de software.
Functionarea conturilor de e-mail nu este consecventa. Comparand un cont de Google Mail cu unul de Yahoo! Mail, cel de GMail a fost foarte prompt in reactii si sincronizare in vreme ce contul de Yahoo! a prezentat intotdeauna intarzieri in receptionarea noilor mesaje, iar mesajele citite nu se sincronizeaza cu clientul de web (un mesaj citit pe telefon ramane necitit in interfata web)
Functia de screen sharing este interesanta, insa pentru moment nu ii vad cu adevarat utilitatea. Pe masura ce mai multa lume adopta BB10, acest lucru s-ar putea schimba.
Aplicatiile implicite, desi isi indeplinesc misiunea, parca nu sunt inca slefuite. Un exemplu este Facebook; aceasta aplicatie este asemanatoare cu cea de pe Android, insa mi s-a parut mai putin intuitiva.
In ceea ce priveste BlackBerry World, locul de unde pot fi descarcate aplicatii, am fost profund dezamagit. Unele aplicatii uzuale exista, insa ofera doar un minim de functii (Yahoo! Messenger). Alte aplicatii lipsesc cu desavarsire (Skype, SoundHound/Shazam). Din gama aplicatiilor de business, oferta este neinteresanta. Aplicatii precum Citrix Receiver, GoToMeeting, Teamviewer sau aplicatii pentru RDP lipsesc cu desavarsire. Nici macar in ceea ce priveste jocurile nu am fost foarte incantat de oferta. La capitolul navigare, oferta este foarte limitata. Exista cateva aplicatii, insa jucatorii mari cu aplicatii recunocute nu au aparut inca.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3