Galaxy S6 Edge Plus 32GB negru

Galaxy S6 Edge Plus


culoare


Gold Negru

capacitate


32 GB 64 GB
  rating 4,72 din 5
punctaj obtinut
din 162 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Petru despre Galaxy S6 Edge Plus 32GB negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Sunt nevoit sa recunosc ca cel mai mare interes pentru mine l-a reprezentat camera foto. Inca de la inceput trebuie sa precizez ca unul dintre cele mai mari plusuri pe care le aduce acest telefon se regaseste in domeniul camerei foto. Camera spate de 16 mpx este dovada clara ca Samsung s-a perfectionat de-a lungul timpului si a realizat astfel una dintre cele mai bune camere foto existente pe piata smartphone-urilor. Pozele pe care le face acest teminal sunt clare, vibrante si extrem de naturale, chiar fara a modifica setarile initiale. Va pot da asigurari ca pe modul auto o sa reusiti sa faceti niste poze deosebit de frumoase. Cu toate acestea, pentru utilizatorii experimentati exista si modul PRO, pe care il veti putea utiliza daca veti sa faceti poze macro sau poze in conditii deosebite ori daca doriti sa aveti mai mult control asupra setarilor care vor influenta fotografiile urmatoare .

Telefonul se descurca minunat in conditii de lumina slaba, iar stabilizarea optica isi face datoria in orice moment. Cele mai frumoase fotografii le-am facut in modul Selective Focus cu ajutorul caruia se focuseaza subiectul fotografiei, iar restul pozei ramane blurat pentru un efect deosebit. Modul Panorama este de asemenea foarte reusit si prin intermediul acestuia o sa reusiti sa faceti o poza grozava la 360 de grade . Autofocusul este extrem de rapid, cred ca cel mai rapid de pe piata telefoanelor mobile .

Camera video este de asemenea foarte performanta. Puteti face niste filmulete 4k extrem de frumoase, insa in limita a 5 minute de filmulet pentru a preintampina supraincalzirea camerei. De asemenea si in cazul filmuletelor culoriile sunt vibrante, de cea mai buna calitate .


CONTRA

Cu toate ca din punct de vedere al camerei foto/video toata descrierea poate fi dusa pana la superlativ, trebuie sa recunosc ca am fost dezamagit de camera frontala de 5 mpx. Telefonul se straduieste ca realizeze capturi cat mai bune cu camera pentru selfie, insa din experienta anterioara trebuie sa precizez ca aceasta camera este net inferioara camerei de 5 mpx disponibila pe alte terminale, cum ar fi HTC One m8. Selfie-urile iasa decent in conditii de luminozitate buna, insa odata ce veti incerca sa folositi camera frontala in alte conditii va veti lovi de aceeasi problema de care am dat si eu, respectiv de calitatea indoielnica a fotografiilor, cu toate ca Samsung permite folosirea anumitor moduri de stilizare a fotografiilor care sa acopere eventualele neajunsuri .

Cu toate acestea voi acorda 5 stele acestei categorii, deoarece daca sunteti un user experimentat sau daca veti folosi setarile PRO ale camerei veti reusi sa trageti unele dintre cele mai frumoase fotografii care pot fi realizate la ora actuala cu un telefon mobil .

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Black


rating 4,68 din 5

142 review-uri
99% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S7 32GB Black


rating 4,23 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A5 2016 Black


rating 4,5 din 5

8 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3