Galaxy S6 Edge Plus 32GB negru

Galaxy S6 Edge Plus


culoare


Gold Negru

capacitate


32 GB 64 GB
  rating 4,72 din 5
punctaj obtinut
din 162 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

aurel despre Galaxy S6 Edge Plus 32GB negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Niciodata sa nu spui niciodata

Cred ca este cel mai potrivit mod de a incepe review-ul despre acest telefon. Anul trecut cand am reusit sa vand cu o suma derizorie un Samsung S4 pe care il cumparasem nou din magazine, mi-am propus ca nu o sa mai revin la brandul Samsung. Mai mult, atunci cand am participat la concursul acesta am fost extreme de ironic la dresa celor de la Samsung.

Toate aspectele de mai sus au devenit istorie in momentul in care am pus mana pe Samsung S6 Edge Plus. Efectiv este altceva fata de telefoanele cu care am fost obisnuit (avute) pana acum. Este de departe cel mai frumos telefon pe care l-am tinut in mana, si recunos ca as fi tentat s ail achizitionez doar pentru felul cum arata. Sticla cu care este acoperit spatele telefonului te poate duce in eroare, la modul ca poti confunda fata telefonului cu spatele (unui coleg de-al meu i s-a intamplat). Calitatea materialelor este una net superioara comparative cu modelele anterioare, finisajele fiind perfecte, fara distante la imbinarea sticlei cu aluminiul.

Display-ul este unul generos, ceea ce face ca telefonul sa fie un pic mai greoi (greu) la utilizare de catre o persoana cu o mana mai mica, insa acesta este un risc asumat dupa parerea mea, avand in vedere categoria la care se incadreaza acest telefon. Ecranul curbat poate constitui un punct de vigilenta la modul cum face priza dispozitivul cu palma, fiind foarte usor de scapat.

    Intr-o saptamana de utilizare (fara husa sau folie) in care am avut grija de dispozitiv,avand in vedere ca nu este proprietate personala, iar pretul este unul pe masura, nu au aparut zgarieturi pe display sau carcasa, comparative cu Iphone 6 pe care il detin si pe care am reusit sa il zgarai, in ciuda grijei si importantei pe care i-am acordat-o, in acelasi interval de timp.Despre partea de ecran lateral pot spune ca am avut rezerve ca va fi foarte utila, insa dinmomentul activarii pot spune ca este foarte utila (poate fi configurata sa afiseze aspectele de interes) insa in acelasi timp confera un aer de eleganta telefonului. Totusi sunt de parere ca ecranul lateral reprezinta un punct de vulnerabilitate la socuri.

Un alt aspect de interes pentru mine este bateria dispozitivului, care spre surprindereamea se descurca foarte bine. Capacitatea de 3000 mAh ofera o autonomie ridicata, in sensul ca lao utilizare intensa (doar eram curios) cu netul deschis in permanenta, la care se mai adauga sibluetooth-ul activat, seara cand il puneam la incarcat, bateria avea 35%. Deasemenea are si o functie eco, mod in care bateria imi aminteste de telefoanele Nokia din trecut, insa dispozitivulisi reduce considerabil din performante (netul se opreste instantaneu, ecranul devine gri), drept pentru care nu am fost curios sa activez decat cateva secunde aceasta functie.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Black


rating 4,68 din 5

142 review-uri
99% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S7 32GB Black


rating 4,23 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A5 2016 Black


rating 4,5 din 5

8 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3