HTC Desire 310 corai

HTC Desire 310


culoare


Alb Blue Corai
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Eugen despre HTC Desire 310 corai


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Dupa aparitia modelului Desire 300, cei de la HTC, au lansat modelul imbunatatit Desire 310. Acesta se doreste a fi un model de clasa medie, cu un design robust, avand performante mult mai bune ca predecesorul sau.

Dispozitivul este cu doi milimetri mai gros, un ecran mult mai mare, lucru ce influenteaza greutatea telefonului, fiind cu 20 de grame mai greu decat cel anterior. Ecranul este un TFT capacitiv(16M de culori) de 4.5 inchi, cu o densitate de 218 ppi .Bateria este mult imbunatatita pentru a face fata cerintelor telefonului. Avand o capacitate de 2000 mAh, aceasta mareste durata de stand-by pana la 825 de ore si 11 ore de vorbire. Spre deosebire de modelul anterior, bateria este detasabila. Carcasa este robusta ,fabricata din plastic de calitate ,placuta la atingere si permite o utilizare optima cu o singura mana.Telefonul este disponibil  in 3 culori: coray, alb si albastru.

Terminalul functioneaza cu SIM  de dimensiune normala, fiind necesara detasarea bateriei pentru a-l introduce. De asemenea, deschiderea carcasei din spate este usor de facut avand fanta de deschidere in partea de jos a telefonului langa microfon. Cardul MicroSD de maxim 32 GB se introduce in acelasi mod ca SIM-ul, slotul dedicat fiind pozitionat in partea stanga a slotului SIM. Pe rama laterala, telefonul are doua butoane, cel de volum si cel de blocare/deblocare ecran. . In partea de sus se afla mufa de incarcare MicroUSB si un jack de 3.5 mm pentru casti .

Telefonul beneficiaza de o camera frontala de 5 MP(2592 х 1944 pixeli) cu doua functii prezente, de obicei, pe telefoanele premium (Geo-tagging sau face detection). Aceasta inregistreaza video la rezolutia de 1080p. Pozele sunt la o calitatea medie, acest lucru datorandu-se , in mare parte, lipsei blit-ului.Camera secundara este de tip VGA,inregistrarea video fiind la o rezolutie de 480p.

HTC Desire 310 vine cu un procesor Quad-Core cu o frecventa de 1.3 GHz (Cortex-A7), sustinut de o memorie de 1 GB RAM,un chipset Mediatek MT6582M si, de asemenea, de o placa grafica Mali-400MP2. Memoria interna a acestuia este de  4 GB avand posibilitatea de extindere de pana la 32 GB .Surprinzator pentru un telefon din catergoria lui, se comporta foarte bine in aplicatii,chiar daca sunt deschise mai multe simultan.

Telefonul ruleaza cu Android 4.2.2 Jelly Bean si beneficiaza de HTC Sense UI 5.1 . Din punct de vedere al conectivitatii, telefonul beneficiaza de conexiune Wi Fi, Bluetooth si  3G+ . Desi lansat in ianuarie 2014, producatorul taiwanez  nu a dorit sa implementeze tehnologia 4G pe acest terminal.


PRO
  • Materiale de calitate, placute la atingere.
  • Autonomie buna a bateriei
  • HTC Sense UI 5.1
  • Rezolutie video 1080p
  • Procesor Quad-core 1.3 GHz
  • Raport calitate-pret excelenta

CONTRA

CONTRA

  • Lipsa conectivitate 4G
  • Lipsa blit
  • Densitatea ecranului

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC Desire 310 blue


rating 4 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Core 4G alb


rating 4,33 din 5

5 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Orange Gova


rating 4,33 din 5

6 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3