HTC Desire HD

HTC Desire HD


  rating 4,71 din 5
punctaj obtinut
din 28 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

luckyvest despre HTC Desire HD


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

¿

Am avut ocazia sa "butonez" acest telefon in shop-ul Orange Pantelimon prin amabilitatea agentilor de vanzari de acolo. Ce sa zic..pur si simplu impresionat de acest "Urias". Chiar daca este masiv, sta foarte bine in mana, la prima rasfoire se misca chiar impecabil, ecranul e clar..insa personal astept un review al vostru, celor de la Orange, in special legat de baterie. Din ce am citit prin forumurile din strainatate, sta extraordinar de prost la capitolul baterie, insa pana nu aud si parerea romanilor nu ma las convins in totalitate. Sper la un review cat mai detaliat si cat mai rapid, pentru a sti daca in decembrie imi iau galaxy s sau DHD!¿

¿


CONTRA

-

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

lungu_catalino pe 01.03.2011 10:03

Pentru prelungirea duratei de utilizare a bateriei am schimbat incarcatorul de un amper,cu unul de 600 mAh,si sunt mai multumit.

ciobanuviorel pe 30.01.2011 20:20

@oalexandru.0620 ... Disponibilitatea pe sit-ul orange varia foarte mult in acea perioada... probabil era indisponibil cand te-ai uitat tu. Oricum, eu eram la sfarsitul obligativitatii din contractul cu abonament si am discutat cu operatorii orange o posibila prelungire si acolo mi s-a spus ca telefonul este in oferta.

Am fost in Orange Shop si era in oferta printata de la ei impreuna cu un pret. La sfarsit de noiembrie l-am comandat si a durat ceva mai mult de 2 saptamani sa ajunga la mine.

@luckyvest.... cred ca e tarziu sa-ti dau un raspuns. Il am deja de mai bine de o luna si ti-l recomand cu cea mai mare caldura. Bateria te tine intre 1 si 3 zile, in functie de cum il folosesti. Cu net tot timpul, wifi si jocuri te tine maxim o zi. Doar apeluri voce (fara 3g), te tine 3 zile.

Oricum, e un smartphone incredibil.

Victor pe 01.12.2010 22:28

@luckyvest Sa nu mizezi deloc pe Samsung Galaxy S. Bateria nu tine nici o zi. Am doi colegi de munca care au si nici unul nu reuseste sa treaca ziua fara sa isi incarce telefoanele. Singura metoda in carea le-a reusit sa tina bateria 2 zile a fost atunci cand au scazut luminozitatea ecranului si au taiat toate conexiunile de update (exchange server, facebook, gmail, rss feed).¿

Astept si eu review-urile voastra in legatura cu acest telefon, in special durata bateriei la o folosire cat de cat moderata (nici sa il tii in buzunar toata ziua pe silent dar nici sa il fortezi cu jocuri wifi si muzica in acelasi timp)

ciobanuviorel pe 30.11.2010 12:00

Dap, de la orange. Am facut comanda joia trecuta.... acum sper sa ajunga cat mai repede. Voi reveni si cu detalii despre baterie.

oalexandru.0620 pe 30.11.2010 00:28

cum l-ai comandat ca vad ca pe site nu are nici pret :-?

luckyvest pe 27.11.2010 21:20

L-ai comandat de la Orange? Cand iti vine si il folosesti cateva zile, te rog eu frumos spune-mi cat te tine bateria. Sincer sunt mult prea innebunit smiley dupa telefonul acesta, dar vreau in max 2 sapt sa ma hotarasc si daca la baterie nu aud pareri bune, mizez pe Samsung GS. Multumesc frumos.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia 2220 slide graphite


rating 3,25 din 5

9 review-uri
55% dintre utilizatori recomanda

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S Black


rating 4,55 din 5

125 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3