HTC Desire HD

HTC Desire HD


  rating 4,71 din 5
punctaj obtinut
din 28 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Stefan despre HTC Desire HD


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

 HTC Desire HD, un telefon cu sistem de operare Android, avand un display de 4.3 inch. Practic, daca ti-ai fi dorit ca HD2-ul sa aiba Android si nu Windows Mobile acesta este telefonul perfect.

Ca si specificatii hardware, vine cu acelasi procesor de 1GHz ca si celelate smartphone-uri de top de pe piata insa cu o cantitate ceva mai mare de RAM de 768, suficienta pentru ca telefonul sa functioneze foarte bine prin meniu si prin aplicatii, in special in jocuri si in cazul in care ruleaza in background mai multe aplicatii, functia de multitasking neavand probleme pe acest telefon. Memoria interna flash este de 1.5GB insa poate fi marita prin adaugarea unu card microSD, de pana la 32GB. Nevoia de spatiu mare apare atunci cand se doreste utilizarea telefonului pe post de mediaplayer iar Desire HD nu dezamageste la acest capitol. Sigur, nu este un Ipod insa pe partea audio se comporta satisfacator, mai ales ca pe Android Market se gasesc in acest moment foarte multe aplicatii care sa inlocuiasca player-ul de muzica integrat. Nici in timpul apelurilor nu sunt probleme chiar si in conditii nu foarte bune, cand esti intr-un loc public iar nivelul decibelilor este mai mare. Pe partea video, telefonul suporta DivX/Xvid insemnand ca nu este nevoie ca filmele transferate pe telefon sa fie convertite intr-un alt format, de dimensiuni mai mici. Nu au fost probleme la redarea filmelor.

Desire HD vine cu sistemul de operare Android Froyo 2.2 pastfel beneficiaza de caracteristici noi fata de precedentele versiuni de firmware cum ar fi Adobe Flash 10.1 sau posibilitatea de a utiliza telefonul ca si router. O functie foarte interesanta si utila este aceea de transfer agenda telefonica si mesaje, prin intermediul functiei de bluetooth, de pe alte telefoane, indiferent de producator. Transferul se face perfect, doar in cazul telefonului Iphone se pare ca nu pot fi copiate mesajele insa nu sunt probleme la transferul contactelor.

Camera de 8 megapixeli nu inlocuieste o camera de tip point-and-shoot insa este satisfacatoare, mai ales in conditii de lumina buna. Cele 2 LED-uri flash ajuta senzorul camerei sa capteze mai bine imaginea. Telefonul are posibilitatea sa filmeze si la rezolutie HD de 1280x 720.

Durata bateriei nu este foarte mare. La o utilizare fara vizionare de videoclipuri, streaming audio, acces internet bateria tine cam o zi dar cam asta se intampla la majoritatea smartphone-urilor cu touchscreen la ora actuala


PRO

- display de 4.3 inch

- memoria RAM de 768

- suport pentru DivX/Xvid

- posibilitate transfer contacte si mesaje prin bluetooth de pe orice telefon

- Android froyo 2.2

- flash 10.1

 


CONTRA

 

- camera desi este de 8mp si filmeaza in HD rezultatele finale nu sunt decat satisfacatoare

- durata bateriei 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

moiseiandra pe 20.06.2011 08:28

Si eu as dori mai multe detalii despre durata de viata a bateriei. Inca ma gandesc care DESIRE il vreau S, Z, sau HD. Toate le-am gasit la mai mult sau mai putin acelasi pret si il preferam pe Z, pt tastatura fizica, insa am fost la OrahngeShop si m-a incantat HD, insa stiu ca are mari probleme cu bateria, motiv pentru care S ar fi cel mai bun.

andreeaw pe 01.06.2011 16:12

buna ziua vreau sa achizitionez acest telefon, dar vreau sa stiu daca se poate instala pe el adobe flash player. il vreau pt un joc online. multumesc frumos!

talin21 pe 26.04.2011 10:45

Salut, din comentariile voastre vad ca e un telefon foarte bun. Mi-l recomandati in locul uniui iPhone 4 16Gb?

barnici pe 06.04.2011 14:29

Domnule expert, a-ti facut o foarte frumoasa pe scurt prezentare. Este foarte adevarat ca majoritatea smartphone-urilor au aceasta problema cu durata de stand by a acumulatorului. Dar nici producatorul nu s-a obosit ca sa-l inzestreze cu un acumulator mult mai puternic. Eu detin un HTC Desire si vreau sa va zic ca are un acumulator de 1400 mAh si tot nu este suficient. Dar mai ales HTC Desire HD care are un display de 4,3 inch + multe altele si producatorul l-a achipat cu un acumulator de doar 1230 mAh! Deci, parerea mea este ca ar trebui ca urmatoarele produse care se produc sa fie modificate in acest sens. IN REST, TELEFONUL E FOARTE OK!

craciunctln pe 26.02.2011 13:11

Daca tine intr-adevar o zi intreaga bateria, daca vizionezi videoclipuri, asculti muzica, etc... este chiar FOARTE MULT pentru un smartphone... In prezent am un Xperia x1, si nu ma tine o zi intreaga daca stau pe net non-stop, muzica, filme, sau jocuri.

Marius pe 14.02.2011 18:10

bai frate exista trickuri de a marii durata bateriei smiley.. siiii.. in plus minim 4 ore trebuie sa tine neaparat :P



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia 2220 slide graphite


rating 3,25 din 5

9 review-uri
55% dintre utilizatori recomanda

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S Black


rating 4,55 din 5

125 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3