HTC One (M8)

HTC One (M8)


culoare


Argintiu Auriu Gri
  rating 4,33 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

daniel-silviu despre HTC One (M8)


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Il folosesc de aproximativ 2 saptamani si nu sunt multumit de el, sunt extrem de multumit! Inainte am folosit un Samsung Galaxy S3 - bestial de asemenea.

Ce are misto telefonul? Cam tot!!! Se misca incredibil de rapid, nu are lag-ul specific Android-elor - si aici vorbesc inclusiv de Samsung Galaxy S5.

Meniul e simplu, cu un Android nu foarte incarcat si cu putine aplicatii pre-instalate, pe care oricum nu le folosesc.

Camera de fotografiat e putin ciudata, intr-adevar, dar dupa ce o butonezi si vezi cate functii si posibilitati de pre-editare si post-editare are, nu are cum sa nu iti placa. De filmat nu mai zic, un HD clar ca lumina unei dimineti de vara. Plus smecheria numita ZOE, care iti ia cateva poze + daca ai filmat ceva si iti face un fel de short movie, de asemenea in mai multe variante de editare.

Bateria - ca la orice smartphone cu un ecran mare, nu are cum sa tina mult. Folosindu-l intens - mail, Facebook, Youtube, mesaje, Facebook Messenger, Whatsapp, camera etc. ma tine o zi. La o folosire moderata, reuseste sa se descurce 2 zile. Am 4G pe el si sunt convins ca ii suge si asta din baterie.

Design-ul e WOW. Din momentul in care l-ai luat in mana, gata, te-ai indragostit si daca iti mai trebuie Galaxy-uri din plastic, atunci na, ia-ti plastic. Metal peste tot, senzatia ca tii in mana o bijuterie si nu un plastic ieftin. Mergeti intr-un magazin si faceti comparatie. Sunt unii care zic ca aluneca din mana sau ca nu sta bine pe masa. Da, daca stai cu mana deschisa si incordata si il pui pe o masa inclinata, da, s-ar putea.

Sunetul? Poti tine un mic party cu prietenii intr-o camera decenta.

Mi-am sters blinkfeed - deci nu stiu ce face si nici nu ma intereseaza stirile lor.

Super tare - telecomanda tv chiar functioneaza. Mi-a recunoscut Samsung-ul de acasa din a treia incercare si pe cel de la munca fara nici o setare suplimentara.

E un telefon fara briz-briz-uri si floricele, un telefon cu o simplitate dusa aproape de perfectiune.


CONTRA

Primul lucru care nu mi-a placut dar l-am rezolvat rapid cu Skype si, randomly, Oovoo: nu are apel video din fabrica.

Invatat fiind de la Samsung Galaxy S3 cu un Android incarcat, parca lipsesc niste mici amanunte (poate ele exista si inca nu le-am gasit eu): apel rapid de pe ecran prin amplasarea de scurtaturi pentru anumite contacte; din lista de contacte, posibilitatea de a trimite mesaj pe orice aplicatie de mesaje sau a apela numarul respectiv facand un slide catre stanga sau dreapta; Gps-ul nu prea e la indemana si nu prea stii daca e on sau off.

Nfc-ul mie nu mi-a functionat - inca.

Spatiul de stocare mic, dar il rezolvi cu un SDcard.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

enku11 pe 04.08.2014 17:54

Ocazional il mai butonez si pot sa spun ca imi place constructia si felul in care raspunde la comenzi.La camera trebuie sa te straduiesti mai mult ca sa poti obtine poze de calitate.

daniel.deac pe 13.05.2014 12:36

Pozele se vad clar si ai posibilitatea de a alege mediul in care esti: interior, exterior, soare, nori, noapte etc. de obicei il las pe auto si imi ies pozele super. singurul lucru care te-ar putea deranja e faptul ca atunci cand dai pe marirea pozei, nu o mareste atat de mult cum o facea S3 sau cum o face S5, dar pana la urma nu asta conteaza.

Ce mi-ar mai fi placut: o stabilizare a pozei mai buna. uneori cand fac multe poze (de obicei la ala micu al meu) unele ies cu zgomot, altele clare ca lumina zilei. tine si de setari - nu prea am avut timp sa ma bag in ele - dar cred ca tine si de mana mea.

Asa cum spuneam, am facut poze in interior cu M8 si S5 si nu m-a impresionat foarte mult S5. poate sunt subiectiv, dar mi s-a parut ca M8 era un pic mai clar si are unghi de vizibilitate mai mare. culorile insa sunt parca mai aproape de realitate pe S5.

danutzu10 pe 12.05.2014 10:24

O descriere cat se poate de coerenta si profesionista; pare un smartphone de luat in seama; eu am un HTC de mai bine de 2 ani si am fost oarecum multumit de el, doar ca e un fel de mini, nu cu ecran de 5".

Parca ma bate gandul sa incerc si acest model. Pozele se vad clar?



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC One mini 2 dark grey - Orange


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Note 3


rating 4,48 din 5

156 review-uri
99% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S5 White


rating 4,42 din 5

96 review-uri
98% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3