HTC Wildfire S dark grey

HTC Wildfire S


culoare


Grey Pink Purple
  rating 4,45 din 5
punctaj obtinut
din 20 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Florin despre HTC Wildfire S dark grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Buna
Am achizitionat acest telefon si pot spune ca nu imi pare rau nici o secunda. Arata bine, se misca bine, are o oarecare libertate in gestionarea aplicatiilor. Contrar tuturor sfaturilor primite la achizitionarea lui in privinta modarii , nu am ascultat de acestea pt ca¿ nu se castiga mare lucru cu aceste modari, poate doar sa se piarda din cate m-am documentat pe forumuri si in plus noua versiune de GingerBread¿ te lasa sa faci mult mai multe decat predecesoarele sale. Deci ca un sfat , nu modati telefonul. Desi il am de o saptamana timp in care l-am intors pe toate partile, am instalat si dezinstalat aplicatii cu zecile pana am ajuns la configuratia dorita , nu mi s-a blocat niciodata, nu a restartat, nu am avut nici o problema. In privinta imaginii este mai mult decat super ok , ruleaza filmuletele de pe you tube foarte fluent (singura conditie este sa fie in format 360p , nu mai mult)si se vede si se aude f bine. Cu aplicatiile necesare folosesc pdf, doc, docx, xl, ppt etc. Ca si jocuri , nu va asteptati sa mearga ultimele noutati care cer procesoare¿ peste 1 Ghz dual core , eu¿ ma joc cu el Need4Speed shift fara sa se blocheze, worms si inca 2-3 joculete mici, de fapt nfs l-am bagat mai mult din curiozitate sa vad cum ruleaza pt ca nu prea am vreme sa¿ ma joc.
WiFi s-a miscat impecabil la viteza f mare,cu mult peste asteptarile mele la fel si conexiunea de date pe mobil cat si conexiunea gps.
iGo desi l-am folosit doar in oras a rulat aproape impecabil.
Skype se¿ aude foarte clar insa doar audio datorita lipsei suportului flash. O alta aplicatie f utila este Team Viewer care ruleaza f bine plus inca cateva
¿In AndroidMarket gasiti 90% din aplicatiile utile. Pt restul de 10% va descurcati voi. Totul tine de stiinta fiecaruia de a le gasi pe cele bune.
Acuma ajung si la minusurile care le are :
¿¿ In primul rand bateria care nu m-a tinut mai mult de o zi , dar este de inteles deoarece am rulat¿ cu el la maxim, wifi,net pe mobil, you tube,¿ instalari dezinstalari, deci functionare la maxim. oricum nici in stand by¿ nu tine mai mult de 2 zile datorita aplicatiilor care ruleaza in background care nu pot fi oprite
¿Un alt minus sunt cateva aplicatii preinstalatae care nu pot fi dezinstalate si complet inutile dupa parerea mea
Si inca un minus ar fi ca inca nu are suport pt flash player desi tel vine cu un litle flash preinstalat

¿Punandu-le pe toate cap la cap sunt foarte multumit de el, la pretul lui face aproape tot ceea ce¿ poate si un smartphone de varf. Eu unul il iubesc si va recomand acest telefon datorita¿ a ceea ce stie si poate sa faca cat si a¿ costului low budget. In functie de ce asteptari aveti voi de la un smartphone puteti alege, eu am incercat sa va prezint situatia din punctul meu de vedere si sper sa va ajute sa alegeti.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC One X


rating 4,6 din 5

15 review-uri
86% dintre utilizatori recomanda

iPhone 4S 16GB Black


rating 4,5 din 5

20 review-uri
95% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry 9900 Bold White


rating 4,36 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3