Huawei P8 Titanium Grey

culoare


Gri White
  rating 4,5 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Casoinic despre Huawei P8 Titanium Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Huawei P8 este un telefon cu un design inovativ, cu o carcasa integral din metal. Chiar daca carcasa telefonului este din metal, telefonul este extrem de usor si subtire, avand aproximativ 144g si 6.4mm.

Referitor la partea de hardware, procesorul Kirin 930, Octa core pe 64bit, de 2.0 Ghz face ca telefonul sa aiba un timp de raspuns minim la orice aplicatie ai folosi iar acesta si cei 3GB RAM cu care este echipat telefonul sunt de ajuns chiar si pentru cele mai avansate task-uri la care ai supune telefonul.

Display-ul este unul Full HD de 5.2inch, care ofera o calitate superioada a imaginii si a culorilor, acesta avand o densitate a pixelilor de 424 pixeli per inch. Difuzorul este unul puternic care oferta o experienta buna din punct de vedere al calitatii sunetului.

Camera principala, este o camera de 13MP, cu un procesor al imagini care se ridica la nivelul unui DSRL, iar cu ajutorul acestuia telefonul este capabil sa faca pozele la o calitate excelenta indiferent daca e zi sau noapte. Camera secundara, este una de 8MP iar aceasta este capabila sa duca selfie-ul la un cu totul alt nivel, claritatea pozelor facute de aceasta fiind foarte ridicata .

Memoria interna de 16 GB este ocupata, in mare parte de sistemul de operare si aplicatiile preinstalate, dar cu achizitionarea unui card de memorie de 16GB rezolva aceasta problema. Experienta pe care o oferta EMUI 3.1 este una noua si inovativa, telefonul avand foarte multe scurtaturi pe care le ofera aceasta customizare a celor de la Huawei.

Chiar daca telefonul este unul foarte bun, sunt cateva lucruri minore care pe unii ar putea sa deranjeze si anume:

- Daca telefonul este folosit intens acesta se incinge destul de tare. Daca este folosit pentru task-uri generale cum ar fi Facebook, SMS, Whatsapp, Deezer etc, telefonul ramane la temperatura standard.

- Bateria ar fi trebuit sa aiba o capacitate mai mare, peste 3000 mAh . Din pacate aceasta este de doar 2680 mAh, iar o folosire intensa sau o conexiune permanenta de date 4G o va descarca destul de repede, in aproximativ 8-12 ore .

- Cum am mentionat si in prima parte, telefonul dispune de numai 16GB memorie interna, aproximativ 11GB fiind ocupati de sistemul de operare Android 5.0 si aplicatiile preinstalate acest lucru facand necesara achizitionarea unui card MicroSD de minim 16 GB.

Dupa doua saptamani de folosire, concluzia este ca telefonul este unul care merita achizitionat . Raportul calitate-pret este unul extrem de echilibrat. Per total, sunt bucuros ca am achizitionat acest device si sunt extrem de multumit de el .

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

stegarucristinel pe 24.09.2015 20:07

Sper ca voi achizitiona acest tel. daca voi prelungi contractul .



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Huawei Y5


rating 5 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

LG G4 black


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

LG Nexus 5X


rating 4 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3