iPhone 3G 8 GB black

iPhone 3G 8 GB black


  rating 4,34 din 5
punctaj obtinut
din 130 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

stefan.sandu.telco despre iPhone 3G 8 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Telefonul deceniului, cam asta ar fi titulatura acestui terminal mobil scos de la Apple . Mai toate telefoanele aparute dupa el au fost comparate de fiecare data de catre toate site-urile de profil cu Iphone . Asta pentru ca Iphone este practic telefonul care a revolutionat industria de telefoane mobile cu sistemul de operare bazat pe Mac Os, unul care se misca foarte rapid , raspunde la toate comenzile fara probleme .¿

Diferente intre Iphone 3G 8GB si cel¿ 16 GB este data de capacitatea de stocare¿ avem aceleasi caracteristici . Ecran cu display 320 x 480 pixels , foarte¿ bun pentru vizionat filme , vizualizare fisiere text etc cu multy touch insemnand practic posibilitatea de a selecta mai multe optiuni de pe ecran in acelasi timp si bineinteles sa nu uitam de sensibilitatea la atingere insemnand ca nu mai este nevoie ca la alte modele de telefoane sa ne chinuim sa selectam optiunile .

Avem acces la 3.6Mbps , EDGE(numai bine pt un abonat la Orange care are acces la tehnologia care ofera acces la 256KBps ) si bineinteles wi-fi pentru conectare wireless.

Alte puncte tari : player-ul integrat audio -Ipod-ul , aplicatiile si jocurile pe care le poti descarca foarte usor de pe appstore(atentie -este nevoie de creare cont pe appstore , cu un card de credit ), aplicatii care pot fi descarcare si gratuit . In acest moment sunt peste 100mii de aplicatii disponibile asa ca avem de unde alege .Browser-ul de internet , se comporta minunat desi are unele lipsuri cum ar fi lipsa tab-urilor si bineinteles a supportului pentru flash , mai ales ca in prezent peste 70, 80 % dintre site-urile de internet au continut in format flash .

¿

Puncte slabe : Asa cum am mentionat mai sus la Safari lipsa suportului pentru flash , a tab-urilor . Bateria nu are o autonomie mare . O utilizare medie , cateva convorbiri la telefon , o accesare de pagina de internet , cateva zeci de minute de ascultat muzica si poate si accesarea unei aplicatii sau a unui joc ar putea sa-ti descarce in totalitate ¿ bateria¿ iphone-ului¿ in aprox o zi .Sigur , ar fi de mentionat si lipsa unui profil de bluetooth care sa iti permita sa transferi fisiere din Iphone pe un alt telefon . Singurul profil disponibil este [entru a fi utilizat telefonul cu o casca bluetooth. Este destul de ciudat sa nu poti transfera fisiere de pe Iphone , el ar fi capabil de acest lucru insa cum am mentionat , nu are profil de bluetooth dedicat .

Trebuie mentionat si faptul ca odata achizitionat telefonul posibil sa nu aiba minim 3.0 la firmware asta inseamna k nu vei avea optiunile de cut/ paste , optiunea de a folosi telefonul pe post de modem (un lucru ciudat si aici este faptul ca trebuie achitata o taxa la operator pt a fi deblocata optiunea de tethering -sa fie folosit pe post de modem ) .

¿

Nu este perfect , nimeni nu a zis asta cel putin nu eu ¿ , are foarte multe defecte dar si foarte multe calitati care le acopera foarte bine . Recunosc , nu am reusit sa specific toate lucrurile care ar trebui specificate la acest telefon , mai sunt multe de specificat dar nu la fel de relevante cum ar fi cele spuse mai sus . Luand acest telefon practic nu vei avea un telefon (dovada ca nici nu am spus nimic despre capacitatile lui fiind folosit ca si telefon mobil ) ci un gadget de ultima generatie .

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Sony Ericsson Jalou cu Cadou


rating 3,17 din 5

23 review-uri
52% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X10


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3