iPhone 3G 8 GB black

iPhone 3G 8 GB black


  rating 4,34 din 5
punctaj obtinut
din 130 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

superstar2013 despre iPhone 3G 8 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

 Apple una dintre cele mai mari companii din intreaga lume reuseste si de aceasta data sa revolutioneze industria telefoanelor mobile redefinind telefonl mobil prin aceasta noua create a sa numita Iphone 3G.
 Iphone 3G este cea mai noua creatie a celor de la Apple redefinind modul de a vorbi la telefon sau modul de a folosi un telefon mobil.
 Iphone 3G se distanteaza de orice alt telefon la prima impresie prin ecranul sau mare si multitouch de 3.5'''', oferind oamenilor un nou mod de a comunica si a folosi telefonul mobil doar prin touch.Avad un ecran asa mare, Iphone 3G le ofera o experienta unica utilizatorilor sai de a viziona filmele in format 320 x 480 pixels.

 La capitolul de design, Iphone 3G depaseste orice alt telefon, avand un design simtitor de atragator la prima impresie, combinand stilul delux cu stilul rafinat, rezultand un design exceptional.

 Speakerele pe care le incorporeaza Iphone 3G sunt de cea mai buna calitate la capitolul sunet, melodiile auzindu-se in cel mai inalt nivel de calitate si claritate, aceasta calitate face din Iphone 3G un adevarat castigator la nivelul de mp3 player.

 Avand un A-GPS incorporat ,Iphone 3G domina simtitor aria gps-urilor find ajutat de softwares cu renume ca TomTom sau Navigon care face din Iphone 3G un adevarat GPS in toate punctele de vedere.

 Desigur nu putem uita si de vitezele de internet pe care le detine acest telefon, ele fiind destul de mari la navigarea pe internet intr-un stil HSDPA, paginile de internet incarcandu-se aproape instant.

 Si daca tot suntem la partea de internet putem spune ca acest telefon dispune si de un Wlan incorporat (Wi-Fi 802.11b/g) aducand viteza de internet cu care sunteti obisnuiti pe calculatoarele voastre direct pe telefonul mobil.

 Nu putem uita bine-nteles de capacitatea de stocare de care dispne acest telefon, venind in 2 sortimente: de 8/16 GB, astfel avand mai mult decat suficient spatiu de a stoca melodiile,pozele, filmele sau jocurile voastre preferate.

 Venind vorba de jocuri, putem spune ca Iphone 3G este rege la capitolul jocuri pe telefonul mobil sau mai bine spus chiar o mica consola portabila, procesorul de ARM 11 412 MHz, PowerVR MBX-Lite graphics impreuna cu cei 128 RAM facand din el o adevarata Consola de jocuri portabila, jocurile rulate pe el avand un realism deosebit si o experienta extraordinara de a controla jocurile cu ajutorul ecranului multitouch si a accelerometrului.

 Nici pe cei pasionati de fotografii, Iphone 3G nu i-a lasat balta, telefonul venind cu o camera foto de 2 Mpx incorporata, putand fotografia orice eveniment din viata de zi cu zi.

 La sectiunea apeluri, putem zice ca Iphone 3G dispune de un semnal puternic si de o claritate superioara a sunetulu in timpul apelurilor, economisind in acelasi timp si viata bateriei oprind ecranul cu ajutorul senzorului de proximitate in cadrul convorbirilor la telefon.

 Venind vorba de baterie, putem afirma ca durata de viata a bateriei dupa incarcarea completa este de 10 ore in cazul convorbirilor telefonice, de 24 de ore in timpul ascultarii melodiilor preferate si de 300 de ore in modul Stand-by.

 Putem trage cateva avantaje care le are Iphone 3G:

 3.5" 16M-color TFT display cu o rezolutie de 480 x 320 pixels

 suport Quad-band GSM

 suport Tri-band UMTS cu HSDPA

 A-GPS integrat

 Wi-Fi 802.11b/g

 Memorie de stocare de 8/16 GB

 Accelerometru, senzor de proximitate, senzor de lumina

 Camera foto de 2 Mpx

 Port Tv-out

 Design revolutionar


CONTRA

 Desigur ca orice alt telefon si Iphone 3G are unele dezavantaje pe care le putem spune:

 Nu are apeluri video

 Camera foto din pacate nu are autofocus, nu are inregistrare video

 Nu are slot pentru carduri de memorie

 Nu are editor de documente office

 Bluetooth-ul ii foarte limitat, neputand fi posibila transferarea fisierelor intre alte telefoane mobile prin bluetooth

 Browserul Safari nu dispune de suport Flash

 

 In concluzie putem spune ca Iphone 3G domina lejer segmentul de piata prin revolutionalitatea sa in domeniul jocurilor sau a muzicii.

 

 Il recomand cu multa caldura tuturor.

 


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Sony Ericsson Jalou cu Cadou


rating 3,17 din 5

23 review-uri
52% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X10


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3